1 septembrie 2016 – Eclipsa inelara de Soare și faza de Luna Nouă

0

         Tema astrologica a Lunii Noi de pe data de 1 Septembrie vizeaza evolutia noastra în functie de modul in care gandim si ne exprimam.

“De ce îți este frică de aia nu scapi”, suntem ceea ce gândim.

Schimbă-ți gândurile și îți vei schimba viața.

     In plus, simultan cu fenomenul de Luna Noua, de pe data de 1 septembrie, de la ora 11.04AM se produce si Eclipsa de Soare, lucru care potenteaza foarte mult vibratiile manifestate de acest prim eveniment astrologic. Asadar, e un prilej extrem de favorizant sa acordam o mai mare atentie modului in care ne exprimam si sa indreptam ceea ce are nevoie sa fie indreptat cu privire la vocabularul si gandurile nostre.

     eclipsa de soare 3Darurile Lunii Noi

Intotdeauna fenomenul de Luna Noua aduce noutatea si inovatia in viata noastra, dar, de aceasta data, ceea ce experimentam cu ocazia acestui eveniment se va potenta de doua ori mai mult prin intermediul Eclipsei. Mai mult decat atat, ne va mai si influenta pe o perioada de sase luni , intre 1 Septembrie 2016— 1 Februarie 2017.

 • Tema de lucru a acestei perioade de sase luni este aceea de a ne observa cu atentie modul in care vorbim. 

 • Mentalizarea si felul in care gandim si ne exprimam gandurile va avea un impact covarsitor asupra urmatoarelor sase luni, impact potentat de opozitia dintre Luna, Soare si Neptun.

 • Neptun este planeta intuitiei si clarviziunii si ca urmare a interactiunii sale cu Soarele si Luna, ceea ce vom spune sau gandi se va materializa extrem de rapid in viata noastra.

    În articolele anterioare vă explicam faptul că, o Eclipsa de Soare are loc in momentul de Luna Noua ( noi inceputuri dar cu o intensitate puternica, karmica)  

 • Sunt  energii noi de o intensitate karmica asociate cu noi inceputuri, incepi sa scrii un nou capitol in viata ta, alegi o noua directie, o noua viata la propriu si la figurat.

       

High Altitude Eclipse

Eclipsa inelara de Soare din data de 1 septembrie 2016 are loc in faza de Luna Noua.

 • Este o Eclipsa de Soare puternica cu multe “fete “ datorita mutabilitatii acestui semn, datorita lui Mercur retrogad – eclipsa se va ocupa intotdeauna de lucrurile restante, de problemele neglijate, de relatiile care ne tin pe loc,  iar aceasta ecuatie astrala nu face decat sa deschida usi catre noi oportunitati de schimbare a noastra.

 • Ganditi-va ca la o busola divina ce ne arata directia buna, calea noastra spirituala, lectiile alese de suflet pentru a creste, evolua.

 • în aceasta perioada, sarcina de serviciu se transformă în obligatie, se accentueaza puritatea, perfectiunea, analiza fiecarui detaliu, organizarea, eficienta, ordinea dar si tendinta de a gandi prea mult gasind nereguli peste tot chiar si acolo unde nu exista nimic.

 • acum se doreste sa se inteleaga toate detaliile si modul cum acestea construiesc un intreg, se va gasi piesa lipsa a unui puzzle semnificativ –  implica grija pentru oameni, animale, aici, noi suntem in slujba cuiva, ne facem datoria  fie ca este vorba de munca, familie, partener, copii, cei mai putin norocosi.

 • se produce legatura corp, minte, sanatate iar o minte sanatoasa intr-un corp sanatos este mantra acestui semn astral ce este un simbol arhetipal pentru puritate, vindecare naturala.

     Este important sa abordam viata intr-un mod practic, realist, sa renuntam la comportamentul de victima, sa ne concentram asupra prezentului, sa facem planuri clare pe care sa le respectam, sa fim sensibili dar nu prea sensibili, sa oferim serviciile noastre intr-un mod rational si nu din mila. O Eclipsa de Soare in conjunctie cu Nodul Nord in Fecioara va aduce acele oportunitati, acei oameni, ghizi spirituali care pot sa ne ajute, sa ne elibereze de ceea ce stagneaza in viata noastra.

    Eclipsa de soare 2Eclipsa de Soare din data de 1 septembrie 2016 –   va pune un accent deosebit pe cariera, statut social, bogatie, valoarea noastra.

 • De asemenea, are legatura directa si cu cei care au autoritate asupra noastra, in consecinta, aici ne intalnim cu puterea parintilor, sefi, guvern, presedinte, Dumnezeu, aici ne vede lumea.

 • Vocatia este importanta, ce vrem sa realizam in aceasta lume, aici, cariera, obiectivele profesionale, ambitia si motivatile sufletului intra in joc. Intr-un context mai practic, angajatorii si regulile lor, guvernul, ne influenteaza viata noastra foarte mult.

 • Aceasta eclipsa schimba lucrurile in tot ce tine de cariera, ambitii, putere personala, statut social, faima, angajatori, guvern.

      Eclipsa de Soare din data de 1 septembrie 2016  – pune in miscare trei domenii de viata. Acuma, cele trei domenii de viata sunt cariera, statut, faima, sefi, guvern, presedinte, familie, parinti, tara de origine, afaceri imobiliare, bani, valoare personala.

 • O opozitie dezvaluie problemele unei relatii in care avem tendinta de a da vina tot timpul pe celalalt uitand ca si noi suntem oameni si ca putem gresi.

 • problemele din trecut incep sa bantuie iarasi, aduce confuzie, tradari, pierderi si necazuri prin familie, cariera, parinti, tara, sefi. Relatia cu mama, cu familia, cu femeile in general, cu barbatii cu o anumita autoritate, este marcata de distanta, lipsa de intelegere, vulnerabilitati, fragilitate, incertitudini, insecuritate. Dar sensul pozitiv al acestui aspect permite sa punem degetul pe rana, pe punctele noastre slabe, sa ne cunoastem mai bine, sa ne acceptam propriile slabiciuni iertand slabiciunile celorlalti.

Eclipsa de soare 1Eclipsa de Soare – poate aduce tot felul de restrictii, intarzieri si obstacole, uneori debutul unor probleme fizice cronice.

Pot intr-un fel sa pateze reputatia si sa aduca un prejudiciu major credibilitatii noastre.

 • poate aduce conflicte legate de bani, cariera, statut social, afaceri. Mare atentie la nerabdare, impulsiviate, acestea pot conduce la accidente.

       Prin acest aspect provocator, structuri, situatii si relatii se pot dizolva, pot ajunge la un sfarsit sau ne putem da seama ca lucrurile nu sunt chiar ceea ce am crezut ca sunt.

 • pot aparea momente de disconfort, modificarile rezultate pot provoca confuzie, lipsa de claritate, descurajare, frica pana cand noul inlocuieste vechiul si capatam incredere.Viata este in continua miscare, nimic nu sta pe loc iar noi trebuie sa invatam ca doar ce este de valoare pentru sufletul nostru va rezista.

 • Acest aspect lucreaza ca o conluzie inevitabila asupra unei situatii de viata ciuruita cu o multime de probleme( credinte fatale, relatii ireale,idealizarea unui membru din familie, camin, tara, origini, parinti ,strainatate, bani, valoare personala).

 • Pozitiv, acest aspect poate aduce trezirea profunda care ne arata adevarul cautat, directia noua, o viata autentica, compasiunea, ajutor neconditionat pentru cei oropsiti de soarta.

fazele lunii 5

Cu drag,

Get real time updates directly on you device, subscribe now.