Social-Juridic

ANFP ofera stagii de practica

 

ANFP ofera stagii de practica in perioada 14 octombrie-03 noiembrie

 

stagii pregatire anaf

 

Stagiile de practica sunt oferite de Agenția Națională a Funcționarilor Publici care a anuntat lansarea proiectului „Student activ – Profesionist de succes – PRO-ACTIV”, prin intermediul caruia ofera 17 astfel de locuri în domeniul administrației publice în perioada 14 octombrie – 03 noiembrie 2015.
Stagiile de practica sunt oferite prin proiectul realizat în parteneriat de cu Universitatea din București. Totalul orelor de practică va fi de 90h, iar programul este unul flexibil, aproximativ 6h/zi.
Activitățile studentilor care vor primi cele 17 locuri de practica puse la dispozitie se vor desfășura în cadrul departamentelor Managementul Funcției Publice, Coordonare Centre Regionale, Evaluare și Perfecționare, Programe cu Finanțare Externă, Financiar-Contabilitate, Achiziții Publice, Direcția Comunicare și Relații Internaționale.
Studenții care finalizează cu succes stagiul de practică vor primi o subvenție în valoare de 900 lei/student, subventie condiționată de participarea la toate cele 90 de ore de practică.
Pentru a se înscrie la stagiul de practica, un student trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții minimale:
• Să fie cetățean român;
• Să fie înmatriculat la o universitate din regiunea București-Ilfov;
• Să fie student în ciclul licență sau masterat la un profil de administrație publică;
• Să aibă prevăzută disciplina de practică în planul de învățământ;
• Să nu mai fi participat în ultimele 18 luni la un stagiu de practică similar sau la activități de orientare și consiliere în carieră finanțate din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POSDRU);
Studenții interesați de stagiul de practica, care indeplinesc conditiile enumerate mai sus, sunt invitati să trimită CV-ul la adresa practica@arexim-proactiv.ro în perioada 06 octombrie – 10 octombrie 2015.