4 tipuri de oameni ce trebuie evitati

0

Uneori, nu trebuie sa fii cel mai prietenos om din lume, trebuie doar sa stii sa iti selectezi oamenii din jurul tau! Nimeni nu e perfect, e adevarat! Dar totusi, e mai bine sa tinem la distanta anumite persoane!  

Nu, nu ma refer la criterii cum ar fi posesiile, aspectul ori statutul social. Nu, nu e vorba de asta! E vorba doar de oamenii care te pot impiedica in drumul tau pentru o viata fericita!


Uneori intr-adevar nu ai cum sa te feresti de ei, dar totusi poti pastra o limita in apropierea fata de acestia si ca sa nu mai palavragim prea mult, aceste tipologii de oameni ar trebui evitate:

  • Dramaticii – Sunt cei ce mereu fac din tantar armasar, ce iti vor consuma timpul si energia cu eternele lor drame. Nu le asculta! Spune-ti punctul de vedere, fara pic de agresivitate si nu le da voie sa te frustreze aceste drame!
  • Nemultumitii – Nu cred ca au nevoie de o descriere impresionanta, deja cred ca toata lumea a intalnit o astfel de persoana, daca nu cumva fiecare din noi avem o astfel de persoana chiar in familie sau in cercul de prieteni apropiati. In fine, nu ai prea multe sanse sa le castigi aprobarea, e doar o pierdere de timp!
  • Neincrezatorii – Mda, si din astia sunt cam multi in lume, insa ideea e ca nu trebuie sa te lasi descurajat! Trebuie sa fii constient ca esti perfect capabil sa iti indeplinesti toate visurile, indiferent de ce zic restul! Totul tine de ambitia ta, nu de vorbele lor!
  • Manipulatorii – Sunt cei ce isi folosesc absolut toata, dar chiar toata energia pentru a castiga ceva de pe urma ta. Cred ca deja ti-a venit in minte o astfel de persoana pe care o cunosti, asa ca nu cred ca mai e cazul sa scriem randuri interminabile pentru lucrurile pe care toti le stim deja!


Acestea fiind spuse, nu putem face altceva decat sa avem grija pe cine si cat de aproape sa tinem .

Get real time updates directly on you device, subscribe now.