FC BARCELONA - Campioana Spaniei - LJC

FC BARCELONA – Campioana Spaniei

Barcelona castiga din nou titlul de campioana a Spaniei.

Desi Real Madrid a sperat pana in ultima etapa ca rivala sa faca un nou pas gresit, Barcelona s-a mentinut „treaza” si si-a aparat titlul de campiona castigat in sezonul precedent.

 

fc barcelona

 

   In ultimul meci al returului, FC BARCELONA  a invins-o pe GRANADA CF cu scorul de  3-0, toate cele trei goluri fiind marcate  de catre Luis Suarez, doua in prima parte si unul pe finalul celei de a doua. Real Madrid a invins si ea acasa la Deportivo la Coruna, insa aceasta victorie a ramas fara niciun efect atata timp cat Barcelona ar fi trebuit cel putin sa remizeze pentru ca echipa lui Ronaldo sa castige trofeul de campioana.

   Orice s-ar afirma acum impotriva acestui titlu castigat de Barcelona, apreciem ca acesta a fost castigat pe buna dreptate, cu atat mai mult cu cat echipa lui Messi a dat o lectie de fotbal Madridului chiar pe Bernabeu.

 

 

Citește și Mai multe de acelasi autor

8 Comentarii

  1. Andrei Ileanu spune

    Sa nu uitam ca Farselona a castigat ABIA al 24-lea campionat, in timp ce Real Madrid are 32. Totodata, daca ne gandim SI MAI BINE, echipa in dungi, a fost infiintata cu 3 ani inaintea gigantului din capitala Spaniei. Are rost sa mai mentionez cele 10 (foarte curand 11) trofee Uefa Champions League ale Realului, in comparatie cu cele 5 (ups…) ale Barcelonei? Sa nu uitam ca ceea ce e azi prezent, in scurt timp va intra in istorie. Vorbim de o generatie reusita a celor din Cataluna, una care este pe final de ciclu. Lessi a cam scartait sezonul asta, sa vedem ce se intampla de la anul…

  2. Antal Petru spune

    EU, ca roman si iubitor de sport, iubesc ambele echipe! Cand foaca la aceas ora, urmaresc…..MESI!

Spune ce crezi