Becali, FOC ȘI PARĂ pe Ghiță. „Păi, băi, Ghiță, eu sunt bărbat!”

0

Gigi Becali a reacționat dur după ce Sebastian Ghiță a spus în cadrul unei intervenții telefonice la Antena3 că l-a văzut pe latifundiar de o sută de ori în sediile SRI. În replică, acesta a precizat faptul că a fost niciodată la SRI și că nu îl cunoaște direct nici pe Coldea, nici pe Kovesi.

Gigi Becali a ținut să facă precizări după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță, care a susținut că l-a văzut pe latifundiar la sediul SRI.

„Nu puteam să las o minciună să dăinuie în spațiul public, mă refer la Ghiță. El spune că l-a văzut pe Becali la SRI că vorbea cu Coldea și Maior. Nu-l cunosc pe Coldea, nu am dat mâna cu el, n-am vorbit nici la telefon cu el, n-am călcat în curtea SRI niciodată.

Nu puteam să las așa minciună. Maior, îl cunosc, Hrebenciuc mi-a cerut 10.000 de dolari pentru Augustin Buzura, pentru a scoate o carte”, a declarat Becali.

„Nici pe Codruța nu o cunosc. Păi, băi, Ghiță, eu sunt bărbat! Eu nu mă duceam să fac coadă la Croduța că eu sunt bărbat. Eu nu sunt nici Dragnea să pun femei. Dacă pui numai femei înseamnă că nu ești bărbat.

Oameni de nimic, că bărbați nu-i pot numi. Mă duceam, eu Becali, să tai eu porcul ca Dragnea, să dau eu șorici lui Coldea și lui Kovesi”, a spus Gigi Becali.

sursa: Evenimentul Zilei, Antena3

Get real time updates directly on you device, subscribe now.