Social-Juridic

Caravana EURAXESS

Photo: http://ec.europa.eu/euraxess/

Caravana EURAXESS-primul pas intr-o cariera in cercetare

 

Photo: http://ec.europa.eu/euraxess/
Photo: http://ec.europa.eu/euraxess/

Euraxess este o retea creata din initiativa Comisiei Europene, care ofera sustinere gratuita cercetatorilor, avand scopul de a sprijini mobilitatea acestora si de a sustine interactiunile dintre organizatii si insititute de cercetare. Aceasta retea ajuta in sustinerea de catre Uniunea Europeana a politicilor in Cercetare-Dezvoltare-Inovare, pentru crearea Spatiului European de Cercetare.

In perioada 5 octombrie-13 noiembrie, Caravana EURAXESS va strabate continentul si se va opri in 34 de orase din 16 tari europene. In Romania va poposi in datele de 3 noiembrie- la Bucuresti, Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Drept si 9 noiembrie- la Iasi, Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa.

Evenimentul ii asteapta pe tinerii interesati cu informatii despre oportunitati de finantare si cariera, conferinte, prezentari, dar si consiliere cu privire la locuri de munca in tarile europene.

Pentru mai multe informatii despre acest eveniment, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul official al caravanei EURAXESS : www.euraxess.ro