Ce au găsit anchetatorii în groapa de gunoi de lângă casa lui Gheorghe Dincă?

0

Avocatul familiei Melencu. Tonel Pop, a dezvăluit în cadrul unui interviu ce au găsit anchetatorii în groapa de gunoi de lângă casă. După ce au observat că într-un anumit loc nu creștea deloc vegetație, oamenii legii au intrat la bănuieli și au cercetat mai bine zona, iar ce era în locul respectiv i-a uimit chiar și pe anchetatori.

„În prezent nu avem numai probele privind ADN-ul Alexandrei. Nu au fost găsite probe care să arate ADN –ul Luizei. Referitor la faptul că a indicat el să se sape într-o groapă de gunoi, nu știu dacă era o groapă de gunoi sau un loc un de a dus el diverse lucruri. Nu a indicat el. Nici măcar nu este în curtea casei sale, ci în zona corturilor amplasate de anchetatori.

S-a început să se sape acolo, erau indicii prin faptul că nu creștea vegetație în zonă. Au fost luate cu mâna diverse pietroaie, s-a văzut că vegetația nu creștea. Am avut surpriza ca acolo atunci când s-a săpat să se dea de foarte multe deșeuri. Era o groapă de deșeuri plasticuri, cârpe, bucăți de asfalt pe care le-a adunat de undeva și le-a pus acolo”, a declarat Tonel Pop în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, a fost adus un aparat de scanat de anchetatori pentru a face cercetări amănunţite în curtea criminalului din Caracal. Ieri s-a aprobat un nou mandat de arest pe numele lui Gheorghe Dincă, iar zilele următoare, acesta urmează să fie supus unui computer tomograf și unui test poligraf.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.