Ce gest a facut Vin Diesel cand Paul Walker a murit?

0

Când Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, întreaga lume cinematografica a fost in doliu. Seria „Fast & Furious” nu avea să mai fie la fel.

Puțini sunt cei care știu că, dincolo de lumea filmului, între Paul Walker și Vin Diesel a existat o prietenie puternică, născută prin anul 2008, pe platourile de filmare al unui alt episod „Fast & Furious”.

Aceasta este una dintre poveștile mai puțin cunoscute despre Vin Diesel: „Când am auzit de moartea lui, am luat imediat avionul către California și m-am dus imediat acasă la mama lui. M-am gândit că părinții săi au nevoie de tăria mea, dar de îndată ce am ajuns acolo și am dat ochii cu ei mi-am dat seama că eu aveam nevoie de tăria lor.

Mama lui m-a îmbrățișat și mi-a zis că îi pare rău. Nu am înțeles, dar apoi mi-a explicat: Eu am pierdut un fiu, dar tu ți-ai pierdut jumătate din tine” În semn de omagiu pentru regretatul său prieten, Vin Diesel și-a denumit fiica Paulina.

Paul Walker a murit într-un accident de mașină la data de 30 noiembrie 2013, în apropierea orașului Los Angeles. Actorul era pasager în mașina unui prieten, pilotul Roger Rodas, amândoi participând la un eveniment caritabil organizat de asociația lui Walker, Reach Out Worldwide. Mașina condusă de aceștia, un Porsche Carrera GT, șoferul pierzând controlul mașinii și izbindu-se de un stâlp, apoi de un copac. Mașina a luat foc, iar cei doi nu au avut șanse să supraviețuiască impactului.

Trupul actorului a fost ars atât de rău, încât medicul legist a avut nevoie de amprenta dentară pentru a fi identificat. În raportul preliminar al autopsiei efectuate de Departamentul de Medicină Legală din L.A. se precizează că efectul combinat al leziunilor traumatice și termice a produs decesul lui Paul Walker.

Acesta a lăsat în urma sa o fiică de 15 ani, Meadow Rain, pe care o avea cu fosta sa prietenă Rebecca Soteros.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.