Ce spune culoarea preferata despre tine!

0

   Ei bine, este esential sa ne cunoastem pe noi insine. Poate parea de necrezut, insa preferintele noastre legate de culori, de flori, bauturile sau mancarurile preferate sau multe astfel de lucruri carora nu le dam atata importanta in viata de zi cu zi pot spune atat de multe lucruri despre noi!  Astazi vom discuta despre culoarea preferata si ce dezvaluie aceasta despre noi!

Rosudaca preferi aceasta culoare, este evident ca esti o persoana optimista, extrovertita si adori sa fii in centrul atentiei! Esti o fire activa si ambitioasa si nu ti-e teama sa iti urmezi visul! Esti o persoana foarte entuziasmata legat de proiecte viitoare, dar rabdarea iti lipseste si esti extrem de usor de enervat, actionand deseori cu impulsivitate si enervandu-i pe cei din jur.

Albesti o persoana decenta, optimista, echilibrata si nu in ultimul rand inteleapta! Esti o persoana sensibila, precauta in actiuni ! Esti o fire critica atat cu tine, cat si cu cei din jurul tau. Poate pentru unele persoane vei parea timida la inceput, insa de fapt esti o fire foarte puternica si increzatoare

Negru – Aceasta culoare este preferata de persoane independente, cu vointa de fier. Prestigiul si puterea conteaza pentru tine si de multe ori dai impresia de siguranta, insa tii in tine o mica doza de nesiguranta mereu, departe de vazul tuturor. Esti o persoana foarte organizata la munca si extrem de atenta la detalii.

GalbenEsti o persoana vesela, atenta la detalii si cu o multime de idei care ii incanta pe cei din jur. Analizezi totul pana la cel mai mic detaliu si ai o gandire pragmatica, esti impulsiva si ai capacitatea de a lua decizii rapid.

VerdeEsti o persoana practica, stabila si echilibrata. Nu-ti plac detaliile insa esti intotdeauna o fire generoasa si iubitoare cu oamenii si lucrurile din jur si vrei sa faci numai ceea ce este bine .

RozTratezi lucrurile cu eleganta, calm, astfel uneori poti parea o persoana foarte timida, desi nu esti asa. Vrei intotdeauna sa protejezi persoanele dragi. Esti de asemenea, o persoana organizata si pozitiva .  

GriTratezi adesea lucrurile cu indiferenta, ai o viziune neutra asupra vietii. Preferi sa stai departe de viata sociala si speri la o viata linistita si sigura.

Maro Familia va fi intotdeauna pe primul loc pentru tine, iti doresti o viata fericita, fara prea multe surprize sau emotii puternice. Ai nevoie de liniste, siguranta si companie de calitate!

MovEsti o persoana carismatica, sensibila, iubitoare, diplomatica si idealista. Esti printre putinele persoane care chiar cred ca viata este roz. Esti intuitiva, confidenta ideala , dar te dor comentariile rautacioase. Din fericire, nu lasi asta sa se vada. Adesea pari introvertita, desi nu esti

Get real time updates directly on you device, subscribe now.