CIA a publicat un document privind existenta extraterestrilor!

0

    Pe site-ul oficial, CIA a publicat un document privind existenta extraterestrilor. Documentul relateaza o interactiune dintre o nava extraterestra si forte militare ruse care efectuau un antrenament obisnuit, evenimentul avand loc in Siberia.

Potrivit documentului, nava extraterestra survola la joasa inaltime formatia militara, cand la un moment dat, dintr-un motiv necunoscut a fost lansata o racheta sol aer. Nava a fost lovita si a cazut la o distanta apropiata de militari. Din aceasta au iesit cinci fiinte umanoide “cu capul mare si ochi negri mari” se arata in document.

 Doi dintre supravietuitorii evenimentului au declarat ca,  la scurt timp, cei cinci s-au transformat intr-un obiect de forma sferica care a inceput sa emita o lumina alba puternica. In cateva secunde masa sferei a crescut la o dimensiune considerabila si a explodat. 23 din soldatii care au privit evenimentul au fost transformati in piatra. Doar cei doi soldati au reusit sa scape cu viata, intrucat nu au fost expusi exploziei de lumina.

In continuare se arata ca, oficialii KGB au colectat ramasitele navei si pe cei “23 de soldati pietrificati”, care au fost transportati la o unitate stiintifica de cercetare secreta din apropierea Moscovei. Oamenii de stiinta au explicat faptul ca o sursa de energie necunoscuta pamantenilor a schimbat instant structura moleculara a oamenilor, transformandu-i efectiv in pietre.

  Raportul CIA, publicat pe site-ul institutiei, provine in urma unui dosar KGB ce contine 250 file ajuns in posesia CIA dupa anul 1991 cand Mihail Gorbaciov a desfiintat aministratia agentiei ruse si, astfel, multe dintre documentele institutiei au parasit spatiul fostei Uniuni Sovietice.  Dosarul KGB contine nu doar fotografii si desene ale evenimentului, dar si marturiile celor care au supravietuit.

Unul din reprezentantii CIA a denumit cazul – “imagini terifiante ale razbunarii extraterestrilor”. De asemenea, acesta declara faptul ca, daca intr-adevar cazul a fost real, acesta reprezinta o adevarata amenintare la adresa oamenirii. Extraterestrii detin arme si tehnologii, cu mult peste imaginatia noastra, afirma agentul CIA.

Documentul in cauza poate fi gasit AICI.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.