Social-Juridic

CIA a publicat un document privind existenta extraterestrilor!

    Pe site-ul oficial, CIA a publicat un document privind existenta extraterestrilor. Documentul relateaza o interactiune dintre o nava extraterestra si forte militare ruse care efectuau un antrenament obisnuit, evenimentul avand loc in Siberia.

Potrivit documentului, nava extraterestra survola la joasa inaltime formatia militara, cand la un moment dat, dintr-un motiv necunoscut a fost lansata o racheta sol aer. Nava a fost lovita si a cazut la o distanta apropiata de militari. Din aceasta au iesit cinci fiinte umanoide “cu capul mare si ochi negri mari” se arata in document.

 Doi dintre supravietuitorii evenimentului au declarat ca,  la scurt timp, cei cinci s-au transformat intr-un obiect de forma sferica care a inceput sa emita o lumina alba puternica. In cateva secunde masa sferei a crescut la o dimensiune considerabila si a explodat. 23 din soldatii care au privit evenimentul au fost transformati in piatra. Doar cei doi soldati au reusit sa scape cu viata, intrucat nu au fost expusi exploziei de lumina.

In continuare se arata ca, oficialii KGB au colectat ramasitele navei si pe cei “23 de soldati pietrificati”, care au fost transportati la o unitate stiintifica de cercetare secreta din apropierea Moscovei. Oamenii de stiinta au explicat faptul ca o sursa de energie necunoscuta pamantenilor a schimbat instant structura moleculara a oamenilor, transformandu-i efectiv in pietre.

  Raportul CIA, publicat pe site-ul institutiei, provine in urma unui dosar KGB ce contine 250 file ajuns in posesia CIA dupa anul 1991 cand Mihail Gorbaciov a desfiintat aministratia agentiei ruse si, astfel, multe dintre documentele institutiei au parasit spatiul fostei Uniuni Sovietice.  Dosarul KGB contine nu doar fotografii si desene ale evenimentului, dar si marturiile celor care au supravietuit.

Unul din reprezentantii CIA a denumit cazul – “imagini terifiante ale razbunarii extraterestrilor”. De asemenea, acesta declara faptul ca, daca intr-adevar cazul a fost real, acesta reprezinta o adevarata amenintare la adresa oamenirii. Extraterestrii detin arme si tehnologii, cu mult peste imaginatia noastra, afirma agentul CIA.

Documentul in cauza poate fi gasit AICI.
34 Comentarii
 1. SD Florinel spune

  Și toți seamănă cu sculptura lui Brîncuși

 2. SD Florinel spune

  Mirare

 3. Floricel Albastru spune

  MAI MULTI CA LA NOI IN TARA…LA NIMENEA !

 4. Caraiani Tania Daniela spune

  Ce sa zica si CIA!? Sigur mai exista viata in Univers,dar nu cred ca Planeta noastra este atractia numarul unu ,mai ales ca noi ne straduim din rasputeri s-o distrugem si nu cred ca mai avem nevoie de mult timp,suntem foarte aproape .

 5. Bebe Nicolae Ion spune

  Ce va place sa prostiți lumea

 6. Lucian-marius Neacsu spune

  Da de ei nu vorbesc

 7. Delu Carcu spune

  Sunteti niste excroci si mincinosi cu stirile voastre de doi lei.

 8. Mitica Grigore spune

  in aceste conditii tot ce a provaduit biserica ,in sute de ani ,se naruie din punct de vedere stiintific ,acum se pune problema moralitatii continuarii de tinguiri,rugi,pupat madulare etc.

 9. Codausi Emanuel spune

  …in gândirea politici-sociala!

 10. Paul Ciobanu spune

  Cei mai multi sunt in Romania…Vreo 600000…

  1. Ionut Cristian Manea spune

   Zise pomanagiu creier spălat de latina 3 😂😂😂

  2. Paul Ciobanu spune

   Ionut Cristian Manea Tocmai ai ilustrat faptul ca B1 si Realitatea spala mult mai bine…!!!

 11. Jan Botez spune

  Ba ce dracu de cauta doar pe americani?Ce tot va faceti publicitate….parca numai voi zburat in spatiu?

 12. Florica Horhocia spune

  Minciuni

 13. Cristi Constantin spune

  SF…..

 14. Mihai Bogdan spune

  Oricum la ce balamuc este in societatea lor, nu ar fi nimic de mirare ca ei sa fie asa zisi extraterestrii planetari. Cu siguranta nu suntem singuri in universul asta care este foarte mare cat priveste cartografierea lui, mijloacele noastre sunt limitate. Asa ca a crede ca noi oamenii suntem singuri in univers este total gresit si fals. Totusi sa ne fereasca cel de sus sa dam pana la urma de ei, si sa fie extrem de ostili cu noi. Ca atunci ne-am dus dracului definitiv ..,

 15. Stefan Dorel Radu spune

  Pai ei sunt primi ! Apar se vad putin si dispar ! La dracu cu USA !

 16. Dan Gavrizescu spune

  Mda… Central Prosteala Agency

 17. Mediere Mediator Jurist Economist spune

  Link? Pe site-ul CIA n-am gasit asa ceva!!

  1. Legi-Jurisprudenta spune

   Este linkul postat la sfarsitul articolului!

  2. Mediere Mediator Jurist Economist spune

   Mulțumesc!
   Totuși reprezentanții CIA pun la îndoială veridicitatea întâmplării…

  3. Legi-Jurisprudenta spune

   Din raportul CIA nu prea reiese indoiala…mai mult teama ! Era util intr-adevar sa ataseze si cateva poze din dosarul KGB.

  4. Legi-Jurisprudenta spune

   Totusi e greu de crezut ca o institutie de nivelul CIA s-ar compromite cu simple zvonuri sau relatari nesustinute de dovezi credibile.

  5. Mediere Mediator Jurist Economist spune

   Citez: ” Dacă dosarul KGB corespunde realității, ….”

  6. Legi-Jurisprudenta spune

   Mediere Mediator Jurist Economist Unul din reprezentantii CIA a denumit cazul – „imagini terifiante ale razbunarii extraterestrilor”. Expresia ” Dacă dosarul KGB corespunde realității,…reprezinta in fapt o accentuare a ideii ca “acesta reprezinta o adevarata amenintare la adresa oamenirii. ” Haideti totusi sa nu luam expresiile ad literam. Acestea trebuie puse in context. Va inteleg indoiala cu privire la eveniment si v-o respect. Nimeni nu are certitudinea ca exista extraterestrii, cum nimeni nu are certitudinea ca nu exista. De asemenea, la fel de greu este de crezut faptul ca suntem singuri in univers. Dvs ce parare aveti? Credeti ca suntem UNICI?

  7. Mediere Mediator Jurist Economist spune

   Unici posibil! Singuri inprobabil!

  8. Legi-Jurisprudenta spune

   Mediere Mediator Jurist Economist Stiam ca detineti subtilitatea cuvintelor!:)

 18. Ciprian Bogdan spune
 19. Adrian Adrian spune

  Ii cred.Indiscutabil.De cate ori il vad pe nea Caisa de la 4 dimineata la 8 sosind dupa o noapte de excese bahice si dormit pe banci verde la fata, balbaind neinteligibil si cu ochii bulbucati, de atatea ori am convingerea ca e un trimis al extraterestrilor pe Terra.

 20. Bobo Seima spune

  observi cum e scris , conceput, articolul si iti dai seama ce mult adevar emana .

 21. Emil Ungureanu spune

  Ca ăsta?

 22. Ionita Bisi Ioan spune

  Cam asta am gasit pe http://www.cia.gov.D.p.d.v al documentelor urcate de ei pe site…acesta este unic.Cate despre adevar sau minciuna….cine mai stie?

 23. Nitulescu Adrian spune

  Si eu cunosc asemenea oameni , vezi oamenii din politica mondiala.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata