Sursa

Concubina l-a recunoscut pe Dan Condrea după semnele particulare (Parchetul General) - LJC

Concubina l-a recunoscut pe Dan Condrea după semnele particulare (Parchetul General)

Parchetul General mai precizează în comunicat că se vor face şi analizele ADN, chiar dacă Dan Condrea a fost identificat de concubina sa, Uliana Ochinciuc. Şi telefonul patronului Hexi Pharma a fost găsit la locul accidentului, iar anchetatorii încearcă acum să accesezele datele conţinute.

"În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, concluziile provizorii ale autopsiei efectuate de către Serviciul de Medicină Legală Ilfov au relevat faptul că moartea victimei a fost violentă, iar leziunile traumatice constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri şi planuri dure, cât şi prin strivire de componentele unui autovehicul, ca urmare a unui impact cu un obstacol (politraumatism rutier) şi sunt în legătură de cauzalitate directă necondiţionată cu decesul.

Totodată, concluziile provizorii au stabilit că nu s-au constatat leziuni fără caracter vital sau leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât cel menţionat mai sus.

În cauză urmează a fi efectuate analize ADN. Victima a fost recunoscută fără echivoc de către concubina sa, inclusiv după semne particulare.

De asemenea, la cercetarea la faţa locului au fost identificate telefoanele victimei, asupra cărora sunt în derulare proceduri de percheziţie informatică, precum şi cartea de identitate şi permisul de conducere ale acesteia.

Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică", se arată în comunicatul Parchetului General.

Citeşte şi: Raport OFICIAL în cazul morţii lui Dan Condrea. Datele înclină balanţa spre SINUCIDERE

Sursa

Citește și Mai multe de acelasi autor

Spune ce crezi