COTNARI – o noua medalie de aur internationala!!!

0
 COTNARI – CAMPIONUL VINURILOR ROMANESTI!
Dupa ce luna trecuta Compania Cotnari a castigat MARELE TROFEU pentru CEA MAI BUNA CRAMA DIN BALCANI la Concursul International de Vinuri de la Sofia, acum la Concursul de la Ljubljana, TAMAIOASA ROMANEASCA de la Cotnari castiga titlul de CAMPION AL VINURILOR ROMANESTI. Pe langa acest titlu, Compania Cotnari aduna inca 4 medalii de aur cu Blanc 2016, Grasa de Cotnari 2008, Tamaioasa Romaneasca demisec 2016, si Grasa de Cotnari 1985. Au jurizat 48 de degustători din 15 țări si au participat 430 de probe din 19 țări.

Vino Ljubljana este una dintre cele 10 competiții de elită din lume. “Aceasta este cea mai veche competitie din lume sub patronajul Organizatiei Internationale pentru Viticultura si Vin din Paris (OIV). “ Printre tarile participante la acest Concurs se numara Argentina, Austria, Bosnia și Herțegovina, Republica Cehă, Muntenegru, Croația, Italia, Japonia, Canada, Luxemburg, Germania, Macedonia, România, Slovacia, Slovenia, Serbia, Spania, Uruguay și Statele Unite. Președintele juriului a fost domnul Iztok Klenar, iar cadrul internațional profesional a fost reprezentat de domnul Zoltan Zilai de la Federația Mondială a Vinurilor (Vinofed) și de dl. Guido Baldeschi, delegatul OIV.

Cu 4 Mari medalii de aur, 24 de medalii de aur si 22 medalii de argint obtinute anul acesta, Compania Cotnari continua sa isi impuna valoarea la marile concursuri internationale

Get real time updates directly on you device, subscribe now.