Crimă oribilă mărturisită live pe Facebook

0

Doru Stoianof, tânărul din Argeş care şi-a ucis soţia într-un mod înfiorător, a intrat în direct, pe Facebook, imediat după crimă.

 Bărbatul şi-a ars soţia cu arzătorul pentru pârlit porcii, apoi i-a tăiat beregata.

Imediat după crimă, şi-a luat copilul în maşină şi a pornit spre o destinaţie necunoscută, lăudându-se în direct cu fapta comisă.

“Sa-l iubesti pe tati mult de tot, da? Si tati te-a iubit. Si sa ai grija de tine”, îi spune ucigaşul copilaşului, care habar nu are ce s-a întâmplat.

“Bă, nici nu vă trece prin cap ce-am făcut!”

“Bă, nici nu vă trece prin cap ce-am făcut!”, îşi începe Doru Stoianof mărturisirea înfiorătoarei crime.

“Nu e de Live, e vorba să ascultaţi. Oricum, am dat de belea mare, mânca-v-aş. Când eşti gelos şi să uibeşti, bă! Adică să iubeşti mai mult decât trebuie. Ce-am făcut acuma n-o să regret toată viaţa mea. Când iubeşti pe cineva prea mult nu e bine. O iei razna, io unul aşa am făcut. Am luat-o razna că am iubit prea mult şi n-am suportat. Pe muierea mea, pe Lavinia. Da vorba aia, toate are limită. S-a terminat urât de tot. M-am rugat de ea, hai Lavinia să ne împăcăm. Bă, n-a vrut. De ce n-a vrut, nu ştiu. Cine a îmbârligat-o, cine a stat pe capul ei o să-şi dea seama după aia şi o să se gândească”, spune criminalul.

Pentru că nu îl mai urmărea nimeni, ucigaşul întreabă dacă se mai uită şi la el cineva.

“Băi, se uita si la mine cineva? Bai fratilor care sunteti si care auziti. Am facut o crima. Din dragoste”, spune tânărul, care-şi poartă pe umăr copilul pe care l-a lăsat orfan mamă din gelozie, din dragoste, cum chiar ucigaşul spune.

Criminalul a fost prins de poliție.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, bărbatul a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu şi a fost condus la audieri.

El a fost găsit la niște rude.

surse:ObservatorTv, Antena 3

Get real time updates directly on you device, subscribe now.