Cristiano Ronaldo, acuzat de viol!!! Reacția fotbalistului

0

Fotbalistul Cristiano Ronaldo este acuzat de o femeie din SUA că ar fi violat-o într-un hotel din Las Vegas, în 2009. Femeia a depus o plângere împotriva fotbalistului și a vorbit pentru prima dată despre presupusa agresiune sexuală, scrie Spiegel.

Scandalul este unul de notorietate. Publicația germană Spiegel a scos la iveală informații frapante anul trecut Cazul nu a fost clasat. Mayorga a ieșit acum cu declarații explicite despre acea noapte, în care reclamă scene abominabile, culminând cu un viol anal.

Ea descrie scena dinaintea violului: “S-a așezat în genunchui și mi-a spus că în 99 la sută din cazuri este un băiat bun. Nu știu ce să zic despre celelalte 1 la sută“.

O primă reacție din partea starului lusitan a venit prin intermediul avocaților, Schertz Bergmann Rechtsanwälte. Aceștia au anunțat că acuzațiile au fost publicate ilegal de germani, care vor fi dați în judecată.

”Raportul Der Spiegel este un flagrant și vom cere daune morale o sumă corespunzătoare pentru gravitatea încălcării legii. Este una dintre cele mai grave încălcări ale drepturilor personale din ultimii ani”, a fost declarația oficială a avocaților.

Kathryn Mayorga (34 de ani) susține că a fost violată de starul lui Juventus în 2009, în Las Vegas. Ulterior, fotbalistul i-ar fi plătit 375.000 de dolari pentru ca ea să nu vorbească niciodată despre acele momente.

În timp ce cvintuplul câștigător al Balonului de Aur se apără și afirmă că actul sexual a fost consimțit de femeie, ea a spus: “El spune 99% din ce s-a întâmplat. A fost un băiat bun, mai puțin 1%”.

Incidentul cu Ronaldo în prim-plan s-ar fi întâmplat chiar cu două zile înainte ca Manchester United şi Real Madrid să anunţe mutarea starului pe “Santiago Bernabeu”, după o afacere de 94 de milioane de euro, în vara lui 2009.

Ronaldo a replicat prin intermediul unui comunicat de presă, în care acuză că este “scandal”, “o pură ficțiune” și “o invenție a presei”. 

Acuzațiile au ieșit la suprafață în urmă cu un an și jumătate, însă identitatea femeii nu era cunoscută. Atunci, ea spunea că fotbalistul a încercat să rezolve în tăcere problema, oferindu-i 375.000 de dolari, sub un contract cu 11 clauze care îi interziceau să sufle o vorbă despre cele petrecute în acea noapte și să distrugă toate potențialele dovezi.

Nu este prima dată când Cristiano Ronaldo este acuzat de viol. În 2005, fotbalistul a fost arestat, interogat și eliberat în cele din urmă pe cauțiune, după ce două femei l-au acuzat de agresiuni sexuale.

sursa: google news

Get real time updates directly on you device, subscribe now.