Cum putem face bani în plus în această vară?

0

  În primul rând, acest material nu se adresează unui anumit tip de “antreprenor”. Ideile sunt simple, la îndemâna oricui şi mai mult decât oportune pe perioara verii, când nu ne strică un ban în plus.

De asemenea, ştim că este plin Internetul de articole care tratează acest subiect, însă foarte (prea) multe dintre ele reprezintă doar material de marketing care la final vă invită să achiziţionaţi un produs sau să plătiţi pentru un serviciu ce vă va transforma peste noapte în “milionari”.

Să ieşim din această sferă şi să vedem concret cam ce soluţii avem la îndemână pentru a face bani în această vară.

  • Pet Sit – sau, mai pe româneşte, bone pentru animale de companie. Într-adevăr, există câteva firme care deja se ocupă de aşa ceva, însă piaţa este sub-dezvoltată şi nu oricine îşi permite să apeleze la serviciile furnizate de acestea. Te poţi transforma într-o reală salvare pentru cei care urmează să plece în concediu şi nu îşi pot lua cu ei animalul de companie.
  • Meditaţii – specializarea ta se poate dovedi salvarea unui elev care nu s-a descurcat tocmai onorabil la examenul de evaluare naţională sau la cel de bacalaureat. Sau pentru oricine altcineva care se pregăteşte pentru un alt tip evaluare/acreditare sau doar doreşte să-şi îmbunătăţească cunoştinţele (limbi străine, operare calculator, fotografie etc). Dar pentru asta trebuie ca tu să fi stăpân pe cunoştinţele materiei respective, să ai răbdare şi puţină pricepere în a explica corect şi pe înţelesul celuilalt.
  • Comerţ online – sau cum vara este un moment foarte bun să faci curăţenie, scoţând la vânzare pe site-urile de specilitate lucrurile care nu îţi mai trebuie. Pentru că nu se poate să nu ai în casă cel puţin câteva obiecte care acum doar îţi ocupă spaţiul, de la haine, încălţăminte şi cărţi, până la electronice şi alte minunăţii de care doar te împiedici.
  • Machiaj profi – o spunem cât mai clişeistic posibil: vara este sezonul nunţilor! Dacă aveţi experienţă în machiaj (reală), puteţi profita de această perioadă a anului, mai ales că saloanele de înfrumuseţare sunt ultra-aglomerate şi nu toată lumea reuşeste să prindă o programare în timp util. În plus, sunt multe cliente care preferă să se bucure de aceste servicii în confortul propriei locuinţei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.