Dacian Ciolos critica maririle de salarii si pensii efectuate de PSD

0

 Intr-un dialog pe Facebook cu un tanar,  Dacian Ciolos a afirmat faptul ca: “Multi dintre apropiatii nostri s-au obisnuit cu mariri de salarii si pensii ‘de la PSD’ pentru ca nimeni nu le-a explicat ca acei bani distribuiti de PSD nu numai ca provin de la cei care platesc taxe si impozite, adica cei activi, dar ca in unele cazuri, mariri nesustenabile economic se intorc tot impotriva beneficiarilor initiali, daca economia noastra nu le poate sustine.”

“Culmea e ca pana si tatal meu nu crede ca dvs. ati facut o treaba buna in timpul modest si destul de limitat (sa recunoastem) ce l-ati avut la dispozitie. Desi dansul (are varsta de 64 de ani) primeste toate argumentele din partea mea se pare ca unii chiar sunt prea batrani si lipsiti de interes/putere. Daca tatal meu a fost secat, stresat si consumat de-ale vietii in Romania, tind sa cred si sa sper ca noi cei ce venim din urma incepem sa apreciem si sa fim activi pe ceea ce conteaza si valorificam (de pretutindeni). Domnule Ciolos, haideti sa incepem sa facem si noi o treaba buna in tara aia pe nume Romania ca eu unul serios va scriu, mi-a fost si inca imi este indeajuns sa ma tot autoexilez prin tari unde sunt apreciat si luat in serios pentru un trai asa cum mi l-as dori si in tara”, i-a transmis tanarul lui Ciolos.

Dacian Cilos a raspuns ca lucrurile trebuie spuse pe nume, „indiferent de consecinte”.

„Asa este, va inteleg perfect pentru ca si eu ma confrunt cu acest gen de reactii. Multi dintre apropiatii nostri s-au obisnuit cu mariri de salarii si pensii ‘de la PSD’ pentru ca nimeni nu le-a explicat ca acei bani distribuiti de PSD nu numai ca provin de la cei care platesc taxe si impozite, adica cei activi, dar ca in unele cazuri, mariri nesustenabile economic se intorc tot impotriva beneficiarilor initiali, daca economia noastra nu le poate sustine.

Sper insa ca generatia noastra, a dumneavoastra, sa gaseasca forta si onestitatea de a spune lucrurilor pe nume indiferent de consecinte. Cred ca schimbarea incepe atunci cand din reactivi devenim pro-activi si venim cu un comportament asa cum ne-am dori sa-l vedem la ceilalti”, a raspuns Dacian Ciolos.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.