Dragos Patraru a anuntat ca vrea sa plece de la DIGI24!

0

 Dupa ce la penultima emisiune, Dragos Patraru a declarat  ca sunt tot mai putine sanse sa revina la DIGI24

“Mă rog, în opinia mea sunt puține șanse să ne vedem tot aici, din august. Am constatat că e o mare diferență între cum vedem lumea, noi cei de la Starea Nației și cum o văd oamenii de la această fabrică. Dar vestea bună e că ne vom revedea”,

in ultima emisiune din acest sezon, acesta a dat de inteles si mai mult faptul ca postul Digi24 este unul care nu respecta princiipile unui jurnalism independent:

„Filosofia după care ne-am orientat mereu în ceea ce am făcut a fost să nu tratăm niciodată privilegiat instituţiile de forţă, să lovim de fiecare dată acolo unde este puterea şi să vorbim despre România aşa cum este ea: săracă, sărăcită, cu atât de mulţi oameni ţinuţi în mizerie, marginalizaţi, ba chiar acuzaţi că au ajuns aşa cum au ajuns.

Mai multe drepturi pentru cât mai mulţi înseamnă mai multă putere pentru cât mai mulţi, înseamnă mai multe şanse pentru cât mai mulţi. Credem într-o societate care pune pe primul loc omul, nu instituţiile, ci oamenii.

Din păcate, acum, după un an de muncă, avem certitudinea că am ajuns într-un loc în care toate aceste valori nu se regăsesc sau dacă există nu le vedem noi, nu le simţim. Presa care apără interesele unor instituţii şi ale unor corporaţii e un nonsens. Presa nu poate avea în vedere decât binele oamenilor, sancţionând derapajele, uneori inimaginabile, ale instituţiilor şi ale corporaţiilor. Motiv pentru care, deşi, repet, mai avem doi ani de contract cu această instituţie, cred că ne vom despărţi aici.

Nu ne despărţim însă de dumneavoastră, pentru că deja ne-am obişnuit, ne mutăm taraba în altă parte, dacă vom reuşi să ne înţelegem cu aceşti oameni în privinţa încheierii contractului din care mai avem doi ani. Ne vedem în august!“, a fost mesajul lui Dragoş Pătraru în încheierea ultimei ediţii din sezonul patru „Starea Naţiei“.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.