Gadgeturi noi – descopera topul celor mai utile

0

 Din cand in cand nu strica sa fim informati in legatura cu gadgeturile care ne-ar ajuta mult la birou/scoala, pentru a sti mai bine ce se merita sau nu sa cumparam. Tocmai de aceea mai jos veti gasi un top al celor mai utile gadgeturi noi!

1) ReMarkable

O tableta ideala pentru toata lumea! Aceasta tableta este pe principiul “hartiei digitale” astfel incat nu vei mai avea probleme cu luminozitatea acesteia !

Pe langa acest lucru, nu este de neglijat faptul ca ea este ideala pentru a citi, a lua notite, sau a face aceste doua lucruri in acelasi timp, pe acelasi device! Aceasta tableta vine la pachet cu un pix special, o baterie care sa tina cu zilele si o memorie interna de 8GB. Aceasta tableta este ideala daca la job trebuie sa iei multe notite sau esti inca in perioada studiilor.

2) Scannerul de buzunar!

Pup este un nou tip de scanner, unul portabil. Acesta vine cu o memorie proprie, dar si cu avantajul stocarii directe in cloud sau printarii directe a documentelor. Un mic device, un mare ajutor!

3) Device-ul care face….liniste!

Nu ,nu este o gluma! S-a inventat si asa ceva ! Asa ceva are si un nume, MUZO! Acest mic device practic “contracareaza” zgomotul pentru a reduce zgomotul pe anumite suprafete. Este mic si usor de folosit, dar si extrem de practic

4) Rucsacul… cu de toate

Cu totii am visat la un rucsac practic, compact, dar si extrem de incapator pentru nevoile noastre. Si acesta a aparut! Se numeste ASTER si are o multime de compartimente si functii pe care le vei vedea in videoclipul de mai jos. De asemenea, in acelasi videoclip veti vedea toate deviceurile mentionate, functiile acestora, dar si cateva device-uri in plus!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.