HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 12-18 martie 2018 aspectele sunt pozitive, mare atenție însă

0

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 12-18 martie 2018. Per total, aspectele sunt pozitive, mare atenție însă pentru zilele 14 și 15 martie. Se pot dovedi a fi adevărate capcane.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 12-18 martie 2018 Gemeni. Chestiunile băneşti şi moştenirile sunt în atenţia ta în primele zile ale săptămânii. Achită datorii, informează-te cu privire la sporirea economiilor sau discută cu cei apropiați despre posibilități noi de câștig. Pentru tine zilele de 14 și 15 Martie sunt potrivite pentru a viziona un film bun, o piesă de teatru sau pentru discuții elevate cu persoane aflate pe aceeași lungime de undă cu tine. Călătoriile și îmbogățirea bagajului tău educațional reprezintă teme importante și ușor de realizat în viitorul apropiat. Sfârșitul săptămânii aduce situaţii dinamice în plan socio-profesional. Relaţiile sociale vor cunoaşte turnuri noi, foarte dinamice. Prudență, discernământ, răbdare!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 12-18 martie 2018 Rac. Începutul săptămânii este destul de tensionat în plan profesional. Relaţiile parteneriale sunt în prim plan, lucrul în echipă este la ordinea zilelor, dar se pare că îți este dificil să te concetrezi pe ceea ce ai de făcut sau pe dialogurile cu ceilalţi. Pe 14 și 15 Martie sunt posibile veşti legate de chestiuni băneşti sau moşteniri. Este posibil să primești recompense sau să se rezolve datorii vechi. NU te afunda însă în capcanele acestor zile. E posibil să îți faci planuri nefondate și să suferi dezamăgiri. Evită cheltuielile nefondate! Rezervă momente și pentru relaxare, plimbări în aer liber sau discuții amicale cu cei dragi. Finalul săptămânii îți aduc vești importante despre călătorii sau despre faptul că este nevoie să-ți îmbunătățești competențele profesionale.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 12-18 martie 2018 Leu. Primele zile ale săptămânii aduc multă forfotă în segmentul muncii, de aceea fii prudent și ocup-te serios de sarcinile tale de lucru. Relațiile colegiale sunt tensionate și puțin probabil să primești sprijin de la alții. Sănătatea va da semne deosebite și este bine să le iei în calcul. Sunt vizate sistemul osos, articular, sistemul digestiv, stomacul, pieptul. Îngrijește-te și alternează corespunzător munca cu odihna. Pe 14 și 15 Martie sunt posibile situaţii dinamice în relaţiile sociale, dar cu prudenţă şi răbdare le vei depăşi cu bine. Weekend-ul vine cu aspecte legate de bani, bunuri de valoare, moşteniri sau partaje. Atenţie la informaţiile primite în acest sens!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 12-18 martie 2018 Fecioara. Relațiile cu cei dragi te solicită mult, însă sunt zile bune la începutul săptămânii pentru a lămuri chestiuni vechi și pentru a pune la punct planuri noi fie pentru distracții, fie pentru activități comune de genul hobby. În următoarele zile te pui pe treabă, implicându-te cu spor în activităţile specifice locului de muncă. Sănătatea este destul de încercată, astfel că ar fi bine să te menajezi și să adopți un ritm de viață și activitate cât mai sănătos și potrivit constituției tale. Finalul săptămânii aduce mare zarvă în relaţiile parteneriale. Reconsiderarea propriilor repere în viaţă și a oamenilor cărora le acorzi încredere, ar fi binevenită.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 12-18 martie 2018 Balanta. Activităţile domestice şi relaţiile cu membrii familiei sunt preocupările importante de la începutul acestei săptămâni. Ambianța familială este destul de tensionată, dar cu farmecul tău nativ poți restabili armonia și echilibrul în viața ta și a celor dragi. Există persoane în preajma ta care au nevoie de sprijinul și sfaturile tale pertinente. Weekend-ul aduce pe de o parte probleme de sănătate, iar pe de altă parte, treburi profesionale sau personale ce trebuie rezolvate cât mai repede. Sunt posibile situații controversate la locul de muncă, de aceea fii vigilant și menține ritmul cu ceea ce se petrece în această zonă a vieții cotidiene.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 12-18 martie 2018 Scorpion. Ești vorbăreț la începutul săptămânii, ceea ce spui este important, astfel că se vor aduna mulți în preajma ta. Unii sunt sceptici vizavi de pledoariile tale. Totuși ar fi bine să vorbești direct, la obiect și mai ales oferă sfaturi numai la cererea expresă a celorlalți. Sunt posibile multe călătorii pe distanțe scurte sau participarea la cursuri, seminarii, dezbateri personale sau profesionale. Finalul săptămânii aduce răscoliri emoţionale, amintiri neplăcute legate de foste iubiri sau de copii. Însă cu toate acestea vei simți în paralel și un soi de eliberare sufletească. Relaxarea pe malul apelor, aerul curat și compania celor dragi sunt remedii excelente.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 12-18 martie 2018 Sagetator. Ești hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta, lucru foarte bun, dacă te focalizezi pe scopuri importante și de durată. Strălucirea pe care o emani va atrage în preajma ta admiratori, dar și personaje curioase, care până la urmă îți vor pune bețe în roate dacă le acorzi prea multă încredere. Zilele de 14 și 15 Martie se remarcă prin dialoguri și întâlniri cu persoanele apropiate. Roiește multă lume în preajma ta, iar informațiile aflate îți vor fi de folos la momentul potrivit. Dar nu acum. Așadar nu le dezvălui și nu le folosi deocamdată în scop personal. La finalul săptămânii, odihnește-te acasă, alături de familie. Demarează o nouă etapă de viață familială, de aceea fii prezent alături de cei dragi.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 12-18 martie 2018 Capricorn. Ești gânditor și destul de retras la începutul săptămânii. Controlează-ți atitudinea, pentru că astfel relațiile cu ceilalți se vor desfășura anost și în detrimental tău. Sănătatea rămâne vizată, putând interveni consultații, analize medicale sau intervenții chirurgicale. Evită intervalul 12 – 14 Martie pentru demersuri medicale! Până la urmă, tu îți ești cel mai bun prieten și terapeut, iar acum sunt momente bune de a folosi aceste atribute. Apar și preocupări legate de bani. Sunt posibile situaţii conflictuale la locul de muncă vizavi de drepturile tale salariale. Finalul săptămânii îți aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 12-18 martie 2018 Varsator. Săptămâna debutează cu stări interioare controversate, astfel că reacțiile tale vizavi de ceilalți și de evenimentele în care ești implicat sunt pe măsură. Ocupă-te de treburi ușoare, iar la nevoie cere sprijinul celor dragi și de încredere. Relațiile de prietenie nu mai sunt ce au fost, iar acum vei primi dovezi clare asupra celor pe are îi considerai prieteni până nu demult. Sănătatea este vulnerabilă în zilele de 12,13 și 14 Martie. Un plan medical de îmbunătățire a stării de sănătate a organsimului ar fi de mare folos. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Noutăți financiare de anvergură!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 12-18 martie 2018 Pesti. Ești înconjurat de prieteni în primele zile ale săptămânii, care te vor ajuta să descâlcești ițele din segmentul profesional. Totuși, unii sunt nesinceri și vor doar să epateze în fața ta. Cântărește bine cele spuse de alții și hotărăște doar tu cu tine ce vei face mai departe. Pe 14 și 15 Martie te vei retrage în apele tale caracteristice, abordând dictonul tăcerea e de aur. Dorința de a medita în taină la treburile tale este mare și ușor de realizat. Sunt posibile stări interioare neplăcute, dar sunt pasagere. Spre sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine, revenind cu succes în mijlocul celor dragi. Odihnește-te mai mult!

sursa: internet

Get real time updates directly on you device, subscribe now.