Horoscop Mihai Voropchievici. Previziuni pentru săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2018

0

HOROSCOP MAI. Mihai Voropchievici a prezentat în emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, previziunile runelor pentru săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2018.

Horoscop. Berbec: Sunt puțini întorși cu coarnele în altă zonă, dar au fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se împlinesc.

Horoscop. Taur: Sunt puși pe certuri, mici bătălii. Dacă sunt calmi și nu dau amploare discuțiilor respective, totul se rezolvă.

Horoscop. Gemeni: Au o săptămână în care trebuie să dea dovadă de mai multă răbdare, rezistență, pentru că vor avea ceva mai multe greutăți. Sfat pentru ei: încerați și vă mobilizați forțele ca să fie bine!

Horoscop. Rac: Sunt sfătuiți să lase grijile la o parte și pregătiți-vă pentru o perioadă mult mai bună.

Horoscop. Leu: Va primi vești bune și ce-și dorește cel mai mult: cadouri, surprize, o sumă de bani.

Horoscop. Fecioară: Sfatul pentru ele: abordați toate problemele care vă interesează altfel – dacă ești bun, fă-te rău, dacă ești rău, fii bun.

Horoscop. Balanța: Nativii acestei zodii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă, un fel de revigorare în toate planurile.

Horoscop. Scorpion: Se produce un salt rapid calitativ în existența Scorpionului.

Horoscop. Săgetător: Are tendința să aibă ceva probleme, dar acestea se pot rezolva cu o discuție sinceră sau un consiliu de familie.

Horoscop. Capricorn: Are o săptămâna în care vrea să mai pună totul la punct pe picior de forță. Are nevoie de calm și răbdare.

Horoscop. Vărsător: Are două prognoze: 1.să se potolească, să se liniștească, să se relaxeze. 2. să nu-și mai facă griji de starea de sănătate a apropiaților.

Horoscop. Pești: Beneficiază de protecție divină dublă. E protejat din toate punctele de vedere

Get real time updates directly on you device, subscribe now.