INFRICOSATOR! MESAJUL BIBLIC! Real sau nu?

0

“Trambita va suna, mortii vor invia nesupusi putrezirii si noi vom fi schimbati” – Corinteni 15:52.

Zgomote bizare produc paninca in unele zone ale lumii. Astfel, in mai multe parti ale pamantului au fost inregistrate sunete ciudate, asemanatoare zgomotelor produse de instrumente muzicale dezacordate, pentru care oamenii de stiinta nu au nicio explicatie.

Aceste sunete ciudate au fost auzite si inregistrate peste tot in lume. Canada, Ucraina, SUA, Germania, Brazilia, Polonia, Belarus, Spania, Chile, Indonezia, Ungaria si Suedia se numara printre tarile unde a fost intalnit fenomenul, care la momentul de fata nu poate fi explicat de catre oamenii de stiinta, ceea ce lasa loc pentru interpretarile conspirationistilor. Acestia afirma ca sunetele ar proveni din spatiu, ca ar apartine extraterestrilor sau ca ar prevesti sfarsitul lumii.

Una din multiplele teoriile, ce a fost sustinuta de conspirationisti,  se refera la sfarsitul lumii, cu trimitere la un fragment biblic: “Trambita va suna, mortii vor invia nesupusi putrezirii si noi vom fi schimbati” – Corinteni 15:52.

Potrivit relatarilor oamenilor prezenti la fenomene, zgomotele pot fi auzite pe o intindere de zeci de kilometri. S-a creat chiar si o baza de date video, unde se regasesc toate inregistrarile zgomotelor de pe intreaga planeta.

Iata mai jos cateva inregistrari video in care se pot auzi zgomotele bizare, efectuate la Kiev in Ucraina, Chile, Canada, Germania, Polonia:

Video

Video

Video

Video

Video

Get real time updates directly on you device, subscribe now.