Kovesi, prima reacţie după poza cu ea pe care Sebastian Ghiţă i-ar fi prezentat-o lui Ion Cristoiu

0

Sebastian Ghiţă a susţinut într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu în Serbia că ar avea o poză în care se vede că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, l-ar fi vizitat acasă, cei doi având o relaţie apropriată. Numai că, Sebastian Ghiţă nu a dorit să arate la toată lumea poza pentru a îşi dovedi susţinerile, ci doar lui Ion Cristoiu.

Joi, Kovesi a fost abordată de către jurnaliştii prezenţi la DNA privind această poză, doar că şefa DNA a refuzat să facă vreo declaraţie privind acest subiect.

De altfel, de când a început scandalul înregistrărilor făcute publice de Sebastian Ghiţă, Kovesi a refuzat în repete rânduri să comenteze declaraţiile “inculpatului Ghiţă Sebastian” şi a negat vreo prietenie cu acesta, conform B1

Purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, susține că instituția nu poate să ofere reacții la situații ipotetice, pentru că nu știu dacă pe telefon era cu adevărat o poză cu Ghiță și Kovesi.

“Nu dăm reacții la situații ipotetice. Știm noi dacă acolo era poză sau ce i-a arătat?”, a spus Săplăcan, conform Antena 3.

surse: B1, A3

Get real time updates directly on you device, subscribe now.