Luna Plina din 16 octombrie – Tu ce lup hrănești? Acolo unde-ti este atenția, acolo iți este energia.

0

       Intr-un trib de indieni Cherokee,

      bunicul il invata pe nepot:

 •  ”Stii, intotdeauna in viata va fi o batalie intre Lupul Negru si Lupul Alb. Lupul Negru reprezinta ura, lacomia, patima, razbunarea, supararea, mania, invidia, rautatea…. In schimb, Lupul Alb semnifica armonia, linistea interioara, iubirea, compasiunea, iertarea, dorinta de a-i ajuta pe ceilalti…”

           

       lp-4Nepotul , urmarind atent explicatiile bunicului, face ochii mari si… abia auzindu-si glasul, indrazneste sa il intrebe:

 • “Si… bunicule, cine va invinge?”.

    Bunicul, privindu-l adânc în ochi, îi răspunde: “Cel pe care îl vei hrani mai mult”.    

  In drumul nostru prin viata hranim nu doar acesti lupi. Tot ce tinem in cadrul atentiei noastre este hranit cu energia noastra. Cum spune un principiu taoist “Acolo unde-ti este atentia, acolo iti este energia.”

LUNA PLINA din 16 OCTOMBRIE 2016 –ORA 7 :22- ORA ROMÂNIEI

 

     Luna Plina este un moment in care Soarele se afla in opozitie cu Luna, este o Luna stralucitoare ce aduce recompense sau dezamagiri, asta in functie de ce “ am semanat “ si de cum ne-am ocupat de “semintele plantate “.

     La acest moment, soarele este în conjuncție cu Luna, cu Recolta a ceea ce a început pe Lună Nouă, pe 30 septembrie, Lună Nouă care a fost un portal pentru Transformare.

 • De fapt, fiecare faza de Luna Plina poate fi privita ca un examen astral, un examen pe care il trecem sau il putem pica, suntem testati, premiati sau avertizati destul de dur.

lp-2     Este timpul unei noi sedinte astrale in care entitatile solare trimit informatii importante catre entitatile lunare si care la randul lor le traduc pentru noi, pamantenii.

   – concret, putem spune că asistăm la o sedinta cosmica importanta aducatoare de mesaje, actualizari, secrete dezvaluite la nivel inalt, in relatii, justitie, rude, tineri, bani, iubire.

       În acest moment de lună plină, prezentul pune intrebari trecutului, iar Luna Plina stie sa raspunde atat de bine deoarece a fost un martor astral permanent la tot ceea ce am sadit in ultimele sase luni.

 • Luna Plina din 16 octombrie este “plina” de informatii ce cuprind adevaruri dure, dezamagiri, vinovatii, dificultati cu barbatii, cu autoritatile, depresii, critici acute dar si premii pentru cei care au muncit din greu,pentru perseverenta, rabdare, respect, corectitudine, umilinta.

   Care sunt informatiile entitatilor solare care ajung la entitatile lunare si prelucrate intr-o anumita forma pentru noi pamantenii?

 

 • Luna Plina din 16 octombrie:

  • activează o axa a vietii sociale, o axa relationala in care “eu-tu “ devine o fractie sau un intreg;

  • are “ sacul plin”  cu realizari sau esecuri in tot ce tine de parteneriate, casnicii, uniuni, aliante, negocieri, acorduri semnate, afaceri interne si tratate internationale;

  • luna-plina-16-oct-3vorbeste in esenta despre modul cum ne raportam la celalalt, de ce am ales un partener, l-am ales pentru bani, pentru dragoste, pentru statut social, din motive practice.

   • Suna ciudat, dar aceasta lumina cosmica va evidentia mai clar dusmanii deschisi, dusmani creati prin casnicii, prin relatii la locul de munca, prin politica, prin aliante, loc de munca, activitati justitiare.

  • “aprinde lumina in multe case” – casa proceselor, casa bunicilor, casa justitiei, viata mondena, egalitate, clientela, frumusete, conferinte, schimburi.

   • Concret, o să observăm cum contractele legale care sunt acorduri scrise intre doi parteneri, divorturile, procesele, rechizitoriile, judecatorii, avocatii, mediatorii, instantele de judecata si hotararile definitive ale acestor instante fac parte din limbajul acestei energii lunare, dar insotite de rasturnari de situatie, lupte pe viata si pe moarte.

     Aceasta Luna Plina din 16 octombrie este apogeul unor alegeri din trecut, cum am raspuns la ispitele celorlalti, cum am raspuns in fata unor asa zise intronari din partea societatii, oamenilor din jurul nostru.

 • Cat de dispusi suntem sa recunoastem, sa fim realisti despre noi si ce meritam intr-adevar si asta nu ca ne spune cineva” esti cel mai bun doar daca accepti sa faci lucruri imorale, in afara legilor vietii, in afara bunului mers al vietii”.

 • De multe ori marul ca un fruct al cunoasterii ne ademeneste, ganditi-va ca Dumnezeu le-a spus lui Adam si lui Eva sa admire pomul cunoasterii dar sa nu ia marul din pom, si totusi Eva a facut-o iar acest lucru a condus la detronarea omului.

 • 16-oct-luna-plina-4De asemenea, Luna Plina din 16 octombrie este o mare lectie despre darul nechemat, ademenitor, otravitor, dar fiecare cadou  nu este gratuit, nimic nu este gratuit in universul in care traim, dar ni se cere sa fim atenti si nu sa apucam darul doar din lacomie ci cu acest dar trebuie sa facem bine.

  • Frumoasa Elena era deja maritata cu Menelau, fratele regelui Agamemnon, iar Paris prin aplicarea legii lui conditionata de a primi ceva in schimb, nu face decat sa declanseze razboiul troian care a distrus multe vietii. Trebuie sa invatam ca alegerile noastre, talentele noastre, functiile noastre, darurile noastre folosite neadecvat pot dezlantui prejudicii reale pe scara larga, nu numai noua.

  • Luna Plina din 16 octombrie – nu este neaparat doar despre noi ci si despre ceea ce putem activa in bine sau in rau celor din jurul nostru, in societatea in care traim iar acum se activează o perioadă de “discordii, dusmanii, cearta, lupte“ in relatii, in casnicii, aplicarea legii, familii, parinti, mama.

 

 • narcis         Luna Plina din 16 octombrie ne cere sa facem ceva prin noi insine, prin darurile noastre native, ne testeaza impotriva vointa proprii, permitandu-ne sa evoluam prin darurile bune sau sa stagnam prin egoismul narcisist sustinut de cei din jur( narcisismul s-a nascut cu ajutorul apei si oglinda lui Venus, Narcis s-a uitat in apa care i-a transmis cat de frumos este si asa a ramas indragostit de el continuand sa se uite in apa, sa stea pe loc).

  • Prin urmare, aceasta lunatie razboinica vorbeste despre o lege divina care face curatenie in legea pamanteasca propagata adesea doar pentru a castiga ceva, vorbeste despre faima, notorietate sau caderi din functii mari, conflicte mari in domenii de viata pline de slabiciuni, trocuri.

  • Luna Plina din 16 octombrie are un caracter radical, socant, eliberator iar marturia acestei lunatii este despre alegeri imature, alegeri mituite care nasc “ razboaie “ cu influente deosebite asupra multor oameni ( prin alegerea lui Paris, raboiul troian a distrus Troia, au fost multe pierderi de vieti omenesti printre care si fratele lui Hector). 

      Totusi, Luna Plina din 16 octombrie ca orice energie,  are si o parte pozitiva –  Ea impinge omul lenes sa lucreze, sa se uite la vecinul lui bogat si sa-si doreasca si el bogatie, deci va dori un loc de munca; induce energie multa, ingeniozitate, abilitate de a lucra in situatii de urgenta .


luna-plina-16-oct-7În concluzie:

     Luna Plina din 16 octombrie creeză un aspect ce da multa ambitie, creste lupta pentru putere( in special in relatii), amplifica egoismul si lipsa oricarui sentiment de mila, situatii complicate, primejdioase, crize de tot felul.

 • Se recomanda multa prudenta, evitarea riscurilor inutile si mai multa diplomatie, deoarece în această perioadă se poate declansa violenta destul de usor.

     
         Luna Plina din 16 octombrie 
are o legatura puternica cu spiritualitatea, rugaciunea pentru mantuirea sufletelor care au plecat dar si  durerea cu care ne despartim de anumite lucruri din viata noastra, ne ajuta sa vedem mai clar care dorinte, ambitii, pot fi realizate si care trebuie lasate “ sa moara”. Credinta, rugaciunea este importanta in acest moment si ne poate ajuta sa acceptam  pierderile mai usor.

      Este o Luna Plina ce ne pune la indemana foarte multa energie ce poate fi canalizata in mod constient catre un scop constructiv sau poate duce la explozii, devenim vulcani in eruptie ce intr-o clipa pot distruge ceea ce am construit mai multi ani.

 

    Specialiștii în astrologie susțin faptul că,

 • verbul caracteristic Berbecului “ a fi “ este conjugat in acest moment cu ajutorul lui Eris( discordie, darul mituit, se sparge gheata, se strica prietenia, relatia, gelozii), Uranus (socuri, revolutie);

 • influenta cea mai mare a acestei energii o vor simti persoanele nascute in jurul datei de 16 din toate semnele zodiacale dar in special, semnele cardinale: Capricorn, Rac, Berbec, Balanta.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.