Luna Plina si Eclipsa de Luna din 16 septembrie – moment de descătușare a emoțiilor reprimate

0

     Mâine, 16 septembrie 2016, asistăm la unul dintre cele mai puternice evenimente astrologice din ultima perioada, poate chiar cel mai important moment al unui ciclu astral care a inceput in 2008 si se va termina in 2017.

     Luna Plina si eclipsa de Luna din 16 septembrie anunta evenimente importante, aduc schimbari si rasturnari de situatie si ne obliga sa acordam atentie domeniului din viata noastra, care necesita schimbare, pentru a scapa de tot ce ne tine in loc si a evolua. Luna Plina si eclipsa vor aduce culegerea roadelor a ceea ce s-a insamantat pe 9 martie anul acesta, cand a avut loc eclipsa de Soare.

  • Desi este o eclipsa in penumbra implicatia acestui fenomen astrologic asupra noastra este complexa. Oricat ne-am dori sa nu fie asa, un cuvant care defineste destul de bine aceasta eclipsa de luna este urmatorul: MÂNIE.

      Luna plina 1Imprejurarile ne ofera prilejurile perfecte pentru a ne dezlantui sentimentele de manie si de negativitate, dar si sansa de a contrabalansa aceasta energie navalnica prin dragoste si creativitate. De asemenea, luna plina  de pe 16 septembrie iti da mai mult curaj, dar si posibilitatea de a face schimbari si de a-ti depasi umbrele interioare, regenerandu-te emotional.

  – Este important de aceea sa fim mai toleranti si sa ne exercitam capacitatea de empatie la un nivel global pentru a evita agravarea conflictelor deja existente sau a da nastere altora.

  •  De asemenea, Eclipsa de Luna de pe 16 septembrie 2016 va pune accentul asupra revelarii adevarului. Daca au fost aspecte in viata ta pe care le-ai negat in ciuda intuitiei tale sau ai sperat ca nu sunt reale fiindca te durea adevarul lor, acum este momentul sa le accepti si sa le confrunti. Practic, vei fi ajutat de astre sa fii sincer cu tine. Pornind de la acesti parametri, vei putea lua cele mai bune decizii pentru viitorul si viata ta astfel incat sa mergi inainte cu inima curata si deschisa.

 

 

IMG_9270     Aceasta Luna plina din 16 septembrie mizeaza si pe magia cuvantului IERTARE.

  • Ea ne provoaca sa iertam, sa ne iertam pe noi insine si pe cei care ne-au facut rau sau chiar ne-au abuzat in trecut, intr-o relatie de dragoste sau o relatie familiala. Aceasta Luna plina ne ajuta sa intelegem ca noi detinem de fapt controlul si puterea, ca nu suntem nici victime, si nici martiri.

       În concluzie, aceasta luna plina este si despre spiritualitate si creativitate, dar si despre capacitatea de a-ti expune intr-un mod creativ si original ideile si gandurile. Canalizeaza-ti orice emotii prea intense care te incearca (manie, frustrare etc) prin intermediul scrisului, al artei sau al muzicii. Evita sa te descarci pe cei din jur si mai ales pe cei dragi caci acest lucru nu te va ajuta cu nimic, ba chiar va agrava amploarea sentimentelor negative.   

   
Toate eclipsele de luna sunt “ Luni Pline” 
ce ne obliga sa gasim un echilibru intre energiile implicate.

  • Aceasta eclipsa de luna cere sa facem un echilibru intre nevoia noastra de logica, discernamant, efort, datorie, servicii catre ceilalti, critica excesiva, sanatate fizica si compasiune, iubire neconditionata, acceptare, spiritualitate, legaturi spirituale si psihologice profunde, intuitie, imaginatie, sanatate spirituala.

  • Eclipsa de Luna din data de 16 septembrie – este apogeul “ semintelor plantate “ de Eclipsa de Soare din 9 martie 2016, este un moment al culesului dar cu siguranta tonul sortit isi va spune cuvantul, nu exista nici o putere de a controla ceea ce culegem acuma, primim ceea ce meritam sau suntem fortati sa facem ceea ce trebuie pentru destinul nostru.

  • Eclipsa de Luna poate juca rolul unui ac de ceas care ticaie ritmul evenimentelor karmice si al situatiilor cu care trebuie sa ne confruntam, putem vorbi aici de intalniri providentiale, decizii importante, calatorii, noi puncte de interes, noi activitati, tristeti, bucurii, succese, infrangeri, despartiri.

 

    eclipsa-de-lunaEclipsa de luna de pe 16 septembrie:

  • activeaza o axa a iubirii, creativitatii, prietenilor, sperantelor, copii, mandrie excesiva, asta inseamna ca in aceste directii putem vedea adevarul, suntem ajutati sa renuntam la iubitii, prietenii, activitatile care ne tin pe loc si nu ne dau voie sa ne facem lectia de viata.

  • ne va pune  fata in fata cu tot felul de probleme legate de exprimarea afectivitatii, iubirii, pot aparea diverse probleme cu prietenii, egocentrism in relatiile afective, originalitate in dorintele creatoare dar si posibile probleme cu copiii.

  • va elimina tot ceea ce sta in calea evolutiei noastre, ceva se termina in acest moment fie ca vorbim de o prietenie, de un grup de care apartinem, o speranta poate “muri”, nimic nu este la intamplare in aceste zile, totul are o nuanta karmica de finalizare, de constientizare a unui adevar care poate durea pe moment dar care sigur in viitor ne va vorbi altfel .

eclipsa-de-luna     Darul unei Eclipse este imens, toate lucrurile care au fost ascunse sau neglijate in viata noastra ies la lumina, sunt dezvaluite, iar aceasta  Eclipsa aduce energia, puterea dar si inspiratia pentru a face schimbarile de care avem nevoie. În perioada de influentă a acestei eclipse, liberul arbitru este minim, o persoana afectata de o asemenea energie are cea mai mica putere in a lua de unul singur deciziile, in aceste momente, destinul, soarta lucreaza pentru persoana respectiva  in functie de ceea ce este cel mai bine pentru el pe termen lung, asadar , in energia imensa a unei Eclipse putem vedea cum destinul lucreaza in favoarea noastra.

     Eclipsele de Luna fac lumina in problemele emotionale din viata noastră, ”este intunericul care face lumina in viata noastra, in secretele noastre ”.

        Acesta eclipsa de luna prin penumbra este ultima din cele trei eclipse de luna ale lui 2016 si cea de-a noua eclipsa de luna din seria Saros 147. Eclipsa de luna de pe 16 septembrie poate fi vazuta in Europa, Africa, Asia si Australia.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.