Marian Godina recunoaste ca a mintit:”Am picat examenul la Academie pentru ca am glanda prea mica”

0

  Marele scriitor si postac Marian Godina, cel care a scris celebra carte “Nu circulati pe contrasens”, dupa ce a picat din nou la examenul de admitere la  Academia de Poliție A.I. Cuza  pe motiv (spune el: ca este obez) s-a hotarat sa adopte o noua atitudine, in speranta ca in anul 2050 va reusi.

   Acesta a marturisit reporterilor Caragiale TV, ca a mintit cand a spus ca Academia de Politie l-a respins pe motiv ca este obez:

“Fiind dezbrăcat în chiloți, am întrebat medicul dacă îi par obez, însă mi-a spus că asta e, trebuie să se ia după tabel, așa că mă trimite să îmi fac niște analize suplimentare la un endocrinolog care va trebui să ateste faptul că glanda mea tiroidă e în regulă și că nu sunt obez. Mă întreb ce se întâmpla dacă picam azi proba sportivă. Era un fel de “ești inapt să devii polițist, deși ești polițist”. Cred că era normal să mă dea afară.”

Vreau sa va marturisesc in mod sincer ca altfel au decurs lucrurile:

“Fiind dezbracat si fara chiloti, am intrebat medicul daca am marimea corespunzatoare. Ingnorandu-ma si cu spatele la mine, acesta mi-a spus ca, dupa tabel, nu ma incadrez nici macar sub nivelul inferior. Mi-a recomandat sa imi fac analize la un endocrinolog care va trebui sa ateste ca glanda este functionala. Pare lesinata si fara viata, nu reactioneaza la niciun stimul, mi-a zis medicul.

Mi-a spus sa nu mai merg la sala, ci sa stau mai mult pe acasa pentru ca altfel, glanda va deveni complet nefunctionala. Mi-a recomandat sa citesc carti scrise de Schopenhauer, Kant, Shakespeare, Balzac, Voltaire.

M-am simtit rusinat si mi-am pus imediat chilotii pe mine.

Nu știu dacă e de râs sau de plâns, cert e că mi s-a zis de multe ori că-s prost, arogant, milițian, nesimțit etc, dar cu glanda mica chiar nu mi-a zis nimeni până acum”

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.