Mesajul actritei Edith Gonzalez: „Când lucrurile ies din inimă…

0

 Edith Gonzalez a fost diagnosticată anul trecut cu cancer de col uterin, a trecut printr-o operaţie de histerectomie şi a urmat şedinţe istovitoare de chimioterapie. Actriţa a rămas fără păr şi este tot mai slabă, dar face totul pentru a câştiga această luptă chinuitoare.

„Noi, femeile, suntem nişte aventuriere. Am studiat, am dansat, am râs cu poftă şi am iubit. Şi avem responsabilitatea de a le spune şi celor ce vin că merită să trăieşti din plin. Avem o singură viaţă şi deci o singură şansă să strălucim. Eu, ca persoană, nu am fost niciodată punctuală,aşa nu am de gând să ajung la timp nici la cel din urmă strigăt. Îmi pare rău, dar mai am multe lupte de dus, multe zâmbete de împărţit, multă artă de admirat”, a declarat Edith Gonzalez într-un interviu.

În ciuda lunilor grele pe care le-a traversat, Gonzalez şi-a păstrat optimismul şi energia pozitivă. “Nu obişnuiesc să mă dau învinsă”, a mărturist actriţa. Cu gândul la persoanele care se luptă cu aceeaşi boală, Edith a renunţat la perucile cu care se afişează în public şi a ţinut să le spune acestora că lupta nu este niciodată pierdută.

„Când lucrurile ies din inimă, când lucrurile sunt, când alegi drumul tău şi când găseşti cu cine să îl împarţi. Când îţi asumi soarta”. Acesta a fost mesajul pe care Edith l-a alăturat pozei pe care a postat-o pe o reţea de socializare şi care surprinde o parte din noua ei viaţă.

Edith Gonzales a fost personajlul principal în seriale precum Corazon Salvage şi Salome. Actriţa are 52 de ani.

  Având doar 5 ani, Edith își începe traiectoria artistică, combinând cariera artistică și participarea la programe de televiziune, cu educația școlii primare. La numai 4 ani debuteazムîn telenovela „Cosa juzgada”, iar la 5 ani, în timp ce urmărea în direct programul Siempre en Domingo, camera de televiziune i-a surprins chipul, făcând posibil să fie remarcată de către Rafael Baledon și Martha Roth, actori care erau în căutarea unei fetițe blonde. La puțin timp s-a integrat în programul pe care aceștia îl înregistrau la momentul respectiv. La 8 ani Edith juca deja în filmul „El rey de las gorillas€œ” și la numai 13 ani, cunoaște gustul succesului cu rolul din „Los ricos también lloran€œ (Și bogații plâng)”, unde joacムalături de deja celebra Veronica Castro.

Ύn 1993, carieră ei explodează cu rolul din „Inimă sălbatică / Corazon Salvaje”€œ, unde este partenera regretatului Eduardo Palomo. Deși inițial a fost tentată să refuze rolul, fratele ei a convins-o să accepte. „Inimă sălbatică / Corazon Salvaje”€œ devine cea mai iubită telenovelă a tuturor timpurilor, iar celebritatea lui Edith traversează lumea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.