Social-Juridic

MESSI VS RONALDO – EL CLASICO

MESSI 2016

RONALDO 2016

     Sambata 2 aprilie, ora Romaniei 21.30 va avea loc, putem spune fara a gresi. cel mai spectaculos derby intercubluri la nivel mondial la ora actuala.

MESSI VS RONALDO

     Astfel, cum echipele din Anglia anul acesta nu au reusit sa se ridice in champions league la nivelul asteptat, (MANCHESTER CITY fiind ramasa in competitie doar printr-o conjuctura de meciuri mai putin solicitante), cu o Italie in deriva in care AS ROMA si JUVENTUS TORINO nu au reusit sa faca fata presiunii din champions league, cu o Germanie a carei unica performera este BAYERN MUNCHEN si cu o Franta in care doar PSG conteaza, SPANIA ne ofera sambata seara cel mai asteptat meci de anul acesta.

    In tur Barcelona a spulberat Realul cu 4-o chiar pe Bernabeu. Sa ne asteptam la mai mult din partea echipei lui Messi sau orgoliul echipei lui Ronaldo va invinge pe Camp Nou? De mentionat ca Messi  a marcat pana in prezent 499 de goluri in toate competitiile si spera ca la meciul cu Real Madrid sa rotunjeasca cifra.

“Ar fi un moment frumos sa ating aceasta cifra impotriva celor de la Real Madrid.Ar fi bine sa castigam si sa ne consolidam avantajul pe care il detinem” a declarat Messi reporterilor.

Va prezentam mai jos o statistica a ultimelor intalniri.

MESSI vs RONALDO

messi vs ronaldo 1