Social-Juridic

Notari

notar4

Concurs admitere Notari publici

UPDATE 26 septembrie: Camerele Notarilor Publici au afisat rezultatele concursului de admitere in profesia de notar stagiar. Puteti vizualiza rezultatele pe paginile web ale fiecarei Camere in parte. Candidatii nemultumiti de rezultatele obtinute, pot depune contestatii in termen de 5 zile lucratoare de la data afisarii listei.

 

 

notar2

Uniunea Notarilor a dat publicitatii datele in care se va organiza concursul de admitere in profesia de notar stagiar. Astfel, proba orala a concursului se va desfasura incepand cu data de 21 septembrie, iar in data de 24 septembrie va avea loc proba scrisa a concursului.

La concurs a fost scos un numar de 44 de locuri pe tara, dintre care 6 pentru Camera Notarilor Publici din Bucuresti. Un numar de 4 locuri exista pentru fiecare dintre Camere Notarilor din Alba Iulia, Cluj, Craiova, iar cate 3 locuri pentru Camerele Notarilor din Brasov, Galati, Ploiesti, Timisoara. Camerele Notarilor. Cu cele mai putine locuri scoase la concurs sunt Bacau, Constanta, Iasi, Oradea, Pitesti, Suceava, Targu Mures- cate doua locuri pentru fiecare dintre acestea.