Premiera in Romania! Masina pe baza de abonament!

2

   In plina era a tehnologiei, automobilul a devenit în conceptul a tot mai mulţi oameni un alt gadget sau o soluţie de mobilitate, motiv pentru care companiile din domeniu lansează în oferta de finanţare „abonamente“ similare celor la telefonia mobilă. 

“Alături de Porsche România oferim în cadrul unui pro­gram-pilot de 100 de auto­mobile un serviciu prin care un client poate con­duce acel automobil timp de un an, iar după un an poate înlocui maşina astfel încât să aibă un automobil nou tot timpul, iar aici este trecerea de la a deţine un automobil la a privi maşina ca soluţie de mobilitate. Serviciul este disponibil pentru clienţi indi­viduali, dar oricine îl poate contracta”, a afirmat David Gedlicka, directorul general al Porsche Finance Group în România.

În cadrul programului pilot, se afla acum disponibile două modele, 50 de automobile Volkswagen Golf şi 50 de auto­mobile Volkswagen Tiguan. Prin noul programul cumparatorul achită initial un avans, iar mai apoi plăteşte lunar o rată tip de 12 luni. Dupa trecerea unui an clientul  va retur­na maşina si va achita un alt avans, reluand ra­tele. In concret, pentru un Volkswagen Golf tre­buie să se achite o rată lunară de 270 de euro plus TVA, iar pentru un Tiguan 440 de euro plus TVA. Toate cheltuielile sunt incluse.

Condu o maşină nouă în fiecare an este proiectul şi urmează să fie lansat în perioada imediat următoare. Acest tip de proiect nu mai există în oferta Porsche Holding din nicio altă ţară, îl lansăm pentru prima dată în România şi suntem foarte curioşi cum va fi primit. Programul a fost gândit alături de colegii de la Porsche România şi începem cu automobile din gama Volkswagen”, explică David Gedlicka.

Serviciul este similar cu cel oferit mai nou de companiile de telefonie mobila, care permit schimbarea anuală a telefoanelor în cadrul unui abonament special. Spre exemplu, Orange detine în ofertă un program special care porneşte de la 60 de euro pe lună pentru un telefon Samsung S8 sau 58,68 euro pentru un iPhone 7 ce permite schimbarea anuală a telefoanelor fără o altă taxă în plus.

sursa:mediafax