Președintele SUA Donald Trump a transmis un mesaj alarmant

0

Președintele SUA Donald Trump a transmis un mesaj alarmant pe contul său de pe Twitter, în care anunță Rusia că Statele Unite sunt pregătite să tragă cu rachete spre Siria.

Avertismentul președintelui american vine la scurt timp după ce ambasadorul Rusiei în Libia, Alexander Zasypkin, a declarat că orice rachetă lansată de SUA către Siria va fi doborâtă, iar bazele de lansare vor fi atacate.

Imediat, Donald Trump a postat pe rețeaua sa de socializare favorită, Twitter:

”Rusia a promis că va doborî orice și toate rachetele trase spre Siria. Pregătește-te, Rusia, pentru că (acestea) vor veni, drăguțe și noi și ”smart”. Nu ar trebui să fiți parteneri cu un animal care ucide oameni și să vă bucurați de asta!” 

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a cerut acces în regiunea Douma din Siria în care a avut loc un atac chimic, susţinând că are informaţii conform cărora sute de persoane au murit din cauza gazelor toxice.

Casa Albă a acuzat Rusia că şi-a încălcat obligaţia de a pune capăt programului de dezvoltare de arme chimice al regimului de la Damasc, în contextul presupusului atac chimic care a avut loc în weekend în Siria, informează site-ul agenţiei de ştiri Reuters.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.