Privacy policy

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PENTRU UTILIZATORII WEBSITE-ULUI

WWW.LJC.RO

 

RESPECTAREA DREPTULUI LA CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

LJC respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate.

DATELE PERSONALE

IN PREZENT SITE-UL NOSTRU NU COLECTEAZA DATE CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Directivei (UE) 2002/58/EC („Directiva E-Privacy”) si a Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care dvs. ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR si a Directivei E-Privacy.

In special, Regulamentul GDPR ne obliga, in primul rand, sa oferim posibilitatea ca utilizatorul sa-si exprime sau, dupa caz, sa-si retraga oricand consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, sa rectifice continutul datelor cu caracter personal sau sa solicite transferul datelor cu caracter personal catre un alt operator, iar, in al doilea rand, sa informam utilizatorul despre continutul cookie-urilor utilizate de site-ul nostru, ce categorii de date personale ale utilizatorului sunt prelucrate de cookie-urile noastre, ce facem cu informatiile obtinute de cookie-uri si unde stocam respectivele informatii, oferirea unui nivel de securitate ridicat asupra informatiilor colectate de cookie-uri, posibilitatea utilizatorului de a bloca oricand rularea oricarui sau a tuturor cookie-urilor de site-ul nostru, precum si stergerea informatiilor colectate de cookie-uri.

Datele cu caracter personal ce pot fi colectate sunt: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de email sau alte date cu caracter personal in masura in care acestea sunt trimise de catre vizitator.

Prin completarea si trimiterea formularelor puse la dispozitia vizitatorilor pe web-site, cu date personale , acestia isi dau in mod expres si nemijlocit consimtamantul asupra prelucrarii acestor date in vederea realizarii scopurilor/obiectivelor inscrise pe web-site in legatura cu respectivul formular. Legijurisprudenta si/sau imputernicitii sai vor utiliza aceste informatii pentru a raspunde cererii de informatii a vizitatorilor sau in scopurile care sunt prezentatate pe web-site. Pentru acest scop, aceste date pot fi utilizate pentru a contacta utilizatorii in scopurile pentru care acestia le-au furnizat.

Datele cu caracter personal furnizate de catre utilizator pe acest web-site nu vor fi transferate catre nici o terta parte cu exceptia imputernicitilor site-ului sau in cazul in care se specifica altfel in formularul sau informatiile existente pe web-site. Periodic, aceste informatii vor putea fi folosite pentru o mai buna intelegere a necesitatilor utilizatorilor si pentru a imbunatati produsele si serviciile apartinand proprietarului site-ului. Este posibil ca aceste informatii sa fie utilizate pentru a contacta utilizatorii.

Proprietarul acestui site va asigura utilizatorilor dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M.Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa prin intermediul formularelor de contact existente pe site.

Exista situatii in care proprietarul site-ului ofera utilizatorilor sai posibilitatea accesarii facile a site-ului incepand cu a doua utilizare, prin memorarea parolei introdusa in prealabil de catre utilizator. Prin activarea optiunii puse la dispozitie de catre proprietarul site-lui, utilizatorul isi da consimtamantul pentru folosirea mijloacelor automate de recunoastere a utilizatorului incepand cu urmatoarea utilizare. Proprietarul site-ului garanteaza ca informatiile obtinute in acest mod vor fi utilizate in exclusivitate pentru destinatia mentionata mai sus.

PRELUAREA SI PRELUCRAREA ANONIMA A DATELOR

Puteti vizita acest site de web fara a ne comunica identitatea dumneavoastra. Vom culege informatii informatii generale, precum tipul de browser pe care il utilizati, fisierele pe care le solicitati si numele domeniului si tara din care solicitati informatiile. Aceste informatii pot fi folosite in scopuri statistice; veti ramane un utilizator anonim.

TRANSMITEREA DATELOR LA TERTI

LJC respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate. Transmiterea datelor catre terti (altii decat imputernicitii), prin vanzarea, inchirierea, schimbarea sau prin orice alta modalitate a acestora, nu se va face decat in cazul in care exista acordul ferm al persoanei care a transmis aceste date.

CONFIDENTIALITATE

Siguranta datelor trimise de dumneavoastra este foarte importanta pentru noi. Inainte de a fi transmise pe internet, acestea vor fi securizate. De asemenea, in vederea asigurarii confidentialitatii si integritaţii datelor cu caracter personal, site-ul a implementat masuri tehnice si organizatorice de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal.

COOKIES

Unele dintre paginile noastre de web pot conţine fisiere temporare (“cookies”), care reprezintă date ce pot fi trimise către browserul dumneavoastră de web şi memorate în computerul dumneavoastră. Acest lucru permite serverului nostru să vă “recunoască” atunci când vizitaţi web-site-ul în viitor. Majoritatea browserelor de web pot fi configurate să nu accepte cookies sau să vă anunţe când un cookie este trimis către dumneavoastră. Pentru mai multe detalii cititi aici.

PROTOCOL DE ACCES

Accesul dumneavoastra la acest site de web poate fi permis pe baza in baza unui protocol. Site-ul isi rezerva dreptul de a folosi aceste informatii in exclusivitate in scopuri statistice, pentru a-si putea imbunatati anumite produse, concepte de service si site-ul de web.

ACORDUL UTILIZATORULUI

Prin folosirea oricaror mijloace automate de transmitere a informatiei (i.e: optiuni de genul “am inteles”, “sunt de acord”, “ok”, “trimite”, etc), utilizatorul confirma ca a citit si inteles prezenta  prezenta Politica de Confidentialitate si ca este de acord cu continutul acesteia. Pentru orice nelamuriri cu privire la continutul aceasteia, utilizatorul este rugat sa se adreseze prin formularele de “Contact” de pe acest web-site.

Copyright © legijurisprudenta. Toate Drepturile Rezervate.