Social-Juridic

Razboiul Stelelor

Razboiul Stelelor

Razboiul Stelelor: Trezirea fortei

Razboiul Stelelor: Trezirea fortei este un film regizat, co-produs și co-scris de JJ Abrams si este al șaptealea  din seria filmelor – Razboiul Stelelor in care vor interpreta actori ca Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew  și Max von Sydow.

Povestea este plasata la aproximativ 30 de ani de la evenimentele din Intoarcerea lui Jedi (1983). Noua aventură intergalactica va avea ca subiect conflictul dintre Imperiu şi forţele Rezistenţei conduse de Poe Dameron (Oscar Isaac). Kylo Ren, personajul negativ interpretat de Adam Driver, face promisiunea de a termina ce a început Darth Vader.De partea cealaltă a baricadei sunt Rey (Daisy Ridley) și Finn (John Boyega), care vor găsi un ţel după întâlnirea cu Han Solo (Harrison Ford).Roboţelul BB-8, Chewbacca și prinţesa Leia, interpretată de aceeaşi Carrie Fisher, își au propriul rol în evoluția evenimentelor.

 

Razboiul Stelelor
Razboiul Stelelor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trezirea Fortei este primul film din noua trilogia Star Wars asa cum a anunțat Walt Disney Company după achiziția drepturilor de la Lucasfilm, în octombrie 2012. Filmul este produs de  Lucasfilm Kathleen Kennedy, Abrams si Bryan Burk. Trezirea Fortei  va fi distribuit în toată lumea de Buena Vista International. Filmarile au inceput in aprilie 2014, în Abu Dhabi și Islanda, continuand in  Irlanda și in cadrul Pinewood Studios din Anglia. Disney a sprijinit filmul cu o campanie extinsă de marketing și este de asteptat sa bata toate recordurile de box office cu profituri de peste 1 miliard de $. Trezirea Fortei va fi lansat în 2D, 3D, IMAX 3D.

Nu ramane decat sa vedem daca si acest film din noua serie se va ridica la asteptarile publicului, avand in vedere succesul inregistrat in trecut de aceasta serie de filme.

Premiera pentru filmul Razboiul Stelelor – Trezirea Fortei va avea loc in Romania pe data de 18 decembrie!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata