Scandalul Cristian Boureanu „Taci din gura ca-ti sparg dintii!”

0

   Ziarul National a publicat noi imagini din noaptea in care fostul deputat Cristian Boureanu a agresat politistii care l-au oprit in trafic. Boureanu nu i-a amenintat doar pe politisti ci si pe prietena sa.

„Taci din gura ca iti sparg dintii” si „Taci ca esti proasta” sunt doar cateva dintre replicile lui Boureanu la adresa iubitei sale.

Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a hotarat sambata dimineata, arestarea preventiva  a fostului deputat  Cristian Boureanu pentru o perioada de 30 zile in dosarul in care este acuzat de ultraj.

De asemenea si Poliția Rutieră București a postat pe contul de Facebook un film cu incidentul în care a fost implicat Cristian Boureanu. Filmul are o durata de aproximativ șase minute jumătate și este cel care ne arata cele mai multe detalii despre evenimentul petrecut, spre diferenta de  alte filmări devenite publice, pana in prezent.

Marian Godină a facut si el o postare pe contul sau de Facebook in  legatura de polițistul implicat în incident. El redistribuie o postare mai veche a Poliției Rutiere:

. „Postarea asta e de anul trecut. Recunoașteți polițistul?”, scrie Godină, fără a face vreo legătură directă între cele două evenimente.

Din postarea reiese că agentul în cauză – identificat ca Andrei Ovidiu – a ajutat  la nașterea în siguranță a unui copil, după ce mama, prinsă în trafic, intrase în travaliu. Polițistul apare la amternitate cu un buchet de flori. Iată ce relata la acel moment Poliția Română:

„Imprevizibilul este un atribut care se potrivește cu munca de polițist. În fiecare zi, știm că venim la serviciu pentru a face ceea ce ne-am dorit, să salvăm vieți, să-i protejam pe cei de lângă noi dar, de cele mai multe ori, realitatea ne dovedește că putem face față și altor situații, la care poate nu ne-am gândit niciodată. 

Este și cazul colegului nostru, agent principal de poliție Andrei Ovidiu, din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră a Municipiului București, care astăzi, în timp ce se afla în serviciu, a ajutat la venirea pe lume a unei micuțe, de 4 kg., perfect sănătoasă.

Mama fetiței era blocată în trafic, în zona Valea Cascadelor din București, când a intrat în travaliu, astfel încât polițistul, cu sprijinul colegilor, a condus-o în siguranță la Spitalul Filantropia, unde a fost preluată de medici.

Încântată probabil, de semnalele acustice și luminoase de la mașina de poliție, micuța s-a născut înainte de a ajunge la spital.
Poliția Română îi urează micuței multă sănătate și o așteaptă, atunci când va crește, să facă parte din echipa polițiștilor rutieri”.

De asemenea, poliţistul Marian Godină a postat si magini cu momentul în care poliţistul riposteaza la  lovitura primita  de la Cristian Boureanu:

“Pentru cei care spuneau că poliţistul nu a avut nicio reacţie şi că a fost prea blând. Urmăriţi finalul. A avut reacţie sau nu? Eu zic că a fost o reacţie proporţională şi corectă. Mie, unul, mi-a făcut ziua mai frumoasă. Bravo, colegule! Aşa trebuia răspuns!”, scrie Godină, postând imagini din seara incidentului în care a fost implicat fostul parlamentar Boureanu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.