SOCANT: Un tata si-a scos copilul pe geam pentru a primi like-uri!

0

   Un tată si-a tinut copilul pe fereastra unui apartament de la etajul 15, amenintand ca daca nu va primi 1.000 de like-uri pe Facebook ii va da drumul.

  Tatăl algerian a postat un videoclip cu copilul ținut doar de cămașă, la 150 de metri deasupra străzii, si a scris pe reteaua de socializare “1.000 de like-uri sau ii dau drumul”.

    Când oamenii au vazut clipul șocant, barbatul a fost raportat imediat autorităților din capitala Algeriei. Acesta a fost in cele din urma condamnat de judecatori la doi ani de închisoare.

Utilizatorii Facebook care au sesizat autoritatile au cerut ca tatăl, considerat a fi din orașul Bab Ezzouar, sa fie judecat pentru abuz asupra copilului, informeaza Al Arabiya.

Procurorii au intocmit rechizitoriul  și l-au trimis în instanță, unde judecatorii au constatat că barbatul a riscat viata copilului pentru a obtine un număr cat mai mare de like-uri pe Facebook.

 Ziaristul Dalila Belkheir a declarat că barbatul este ” un terorist si nicidecum un  tata”, în timp ce militantul pentru drepturile omului, Ali Ben Jeddou, a afirmat ca : “Acest bărbat  trebuie să fie adus în fața justiției și pedepsit în cel mai sever mod”.

Reacționând la postarea online, un utilizator a spus: “Ceea ce este cel mai socant este faptul că tatăl își tine fiul cu mâna stângă, folosind mâna dreaptă pentru a face fotografia, aceasta însemmand că imaginea este mai importantă decât viata copilului.’

Psihologul Dr. Noura Rahmani a declarat pentru New Arab că astfel de manifestari nu pot și nu trebuie să fie tolerate în Algeria, adăugând că este posibil ca tatăl să nu fi știut că acesta comite o crimă.

  Asa cum am precizat, dupa ce procurorii l-au anchetat pe tatal inconstient, l-au trimis in fata instantei de judecata unde acesta a fost condamnat la o pedeapsa de doi ani inchisoare.

sursa informatiei: DailyMail

Get real time updates directly on you device, subscribe now.