Social-Juridic

Targ de cariera

Photo: http://griffithcareers.com/

Cel mai mare targ de cariera al anului are loc joi si vineri, la Bucuresti

Photo: http://griffithcareers.com/
Photo: http://griffithcareers.com/

Cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP, isi deschide portile joi, 22 octombrie, la Sala Palatului. Ajuns deja la Editia a XIX-a, targul promite peste 4000 de oportunitati de cariera, printre participant numarandu-se companii precum Microsoft, Xerox, IBM, Dell, HP.

Targul de cariera anunta oportunitati pentru toti cei interesati si aflati in cautarea unui loc de munca, dar se adreseaza cu precadere studentilor si tinerilor absolventi de facultate, venind in intampinarea acestora cu peste 30 de workshop-uri si conferinte organizate si sustinute de companiile prezente.

Totodata, pe langa beneficiile salariale ce i-ar putea incanta pe tinerii absolventi, remuneratii intre 700-1000E pentru pozitiile middle-level, companiile ofera si o serie de beneficii non-salariale, precum posibilitatea de dezvoltare personala si profesionala, oportunitati de schimburi interculturale, sau activitati extracuriculare de relaxare si sustinere a tinerilor angajati.

Toti cei aflati in cautarea unui loc de munca, studentii sau tinerii absolventi de facultate, precum si cei care doresc sa se relocheze, sunt asteptati la Targul de Cariera in perioada 22-23 octombrie la Bucuresti, Sala Palatului, pentru a descoperi noile oportunitati oferite de marile companii ce activeaza pe piata romaneasca si nu numai.