Termenul de depunere a declarațiilor fiscale a fost prelungit

0

Termenul de depunere a declarațiilor fiscale, respectiv de plată a creanțelor fiscale a fost prelungit pana pe data de  27 ianuarie

     Conform Comunicatului de Presa emis, ANAF a propus prelungirea cu două zile a termenului limită pentru depunerea declarațiilor fiscale și plata creanțelor scadente la 25 ianuarie 2017.

  ANAF a înaintat proiectul de Ordonanță de Urgență privind prorogarea termenului de depunere a declarațiilor fiscale și de plată a creanțelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017, Ministerului Finanțelor Publice, în vederea inițierii procedurii de avizare și a includerii pe Agenda de lucru a Guvernului din data de 25 ianuarie a.c. ANAF a inițiat acesta propunere având în vedere faptul că luna ianuarie reprezintă vârful anual de depunere, iar data de 25 ianuarie a.c. este precedată de 4 zile nelucrătoare.

    ASTFEL, conform Comunicatului de presa emis de Guvernul Romaniei, termenul de depunere a declarațiilor fiscale, respectiv de plată a creanțelor fiscale a fost prelungit pana pe data de  27 ianuarie:

“Termenul de depunere a declarațiilor fiscale, respectiv de plată a creanțelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017, a fost prelungit cu două zile, până la 27 ianuarie 2017 inclusiv, pentru a da contribuabililor mai mult timp să se conformeze.

    Decizia a fost luată de Guvern printr-o Ordonanță de Urgență având în vedere faptul că luna ianuarie reprezintă vârful anual de depunere și că data de 25 ianuarie 2017 a fost precedată de patru zile nelucrătoare.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.