Metodă simplă cu efect maxim în tratamentul hipertensiunii

0

Cea mai gravă complicaţie a hipertensiunii arteriale este apariţia unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral.

Tensiunea arterială trebuie precizat că indică presiunea din interiorul vaselor de sânge. Aceasta se măsoară cu ajutorul unui tensiometru ce se aplică pe braţ şi prin care se determină două valori: una maximă (sistolică) şi cealaltă minimă (diastolică).

În mod firesc valoarea normală este 120/70 mmHg. Dacă la mai multe măsurători se regăsește o valoare mai mare sau mai mică decât aceasta, înseamnă că există o problemă ce trebuie studiată amănunțit.

Metoda simpla cu efect maxim

În doar 5 minute poți să rezolvi o problema care poate favoriza o serie de dezechilibre în organismal tău. Pentru aceasta tot ce trebuie să faci este să identifici la nivelul gâtului linia de reglare a tensiunii arteriale. Aceasta este situată pe gât, de la lobul urechii până la jumătatea claviculei. Masează această zonă ușor timp de un minut, cu mișcări fine ale palmei.

Poți la final să apeși cu buricele degetelor pe toată lungimea zonei de sus în jos de 7-8 ori. După ce ai urmat acești pași apasă cu buricele degetelor pe al treilea punct care se află exact sub ureche.

Pentru a verifica acuratețea acestui truc măsoară tensiunea înainte și după și vei vedea diferența.

Hipertensiunea arterială. Dacă ai probleme cu inima şi suferi de tensiune, ar fi indicat ca din regimul tău de viaţă să excluzi unele alimente care îţi pot denatura boala. Află ce nu e bine să mănânci.

Atunci cand sangele este pompat in artere intr-un ritm alert apare hipertensiunea, notata HTA, sau tensiunea arteriala mare, iar aceasta este diagnosticata la valori ce depasesc 140/90 mm HG. Daca pana de curand era o afectiune specifica inaintarii in varsta, in prezent, studiile evidentiaza ca procentul tinerilor care se confrunta cu hipertensiunea arteriala este in crestere.

Descoperă câteva alimente pe care le poţi introduce cu uşurinţă în meniul tău de zi cu zi şi care se ştie că scad în mod natural tensiunea arterială.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.