Social-Juridic

Universitatea din Bucuresti si Camera de Comert

Photo: www.green-report.ro

Universitatea din Bucuresti si Camera de Comert si Industrie a Romaniei au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea mediului academic si de afaceri.

 

Photo: www.green-report.ro
Photo: www.green-report.ro

Universitatea din București (UB) și Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea relației dintre mediul de afaceri românesc și mediul universitar. Acest parteneriat urmărește implementarea unor măsuri în vederea creșterii integrării absolvenților pe piața muncii şi prezentarea de către mediul de afaceri a unei game largi de opţiuni pentru angajare.

Astfel, un aspect foarte important al parteneriatului dintre cele doua institutii vizează facilitarea procesului de tranziţie între lumea universitară și cea profesională a absolvenților celor 19 facultăți ale Universităţii din Bucureşti.

Universitatea din Bucuresti si Camera de Comert si Industrie a Romaniei marcheaza astfel continuarea colaborarii pe diverse planuri precum crearea unor grupuri de lucru comune centrate pe obiective de interes reciproc, vizad astfel atat mediul de afaceri, cat si cel academic.

Mai multe informatii puteti gasi aici

http://ccir.ro/2015/10/16/universitatea-din-bucuresti-si-camera-de-comert-si-industrie-a-romaniei-vor-colabora-pentru-sustinerea-dezvoltarii-mediului-de-afaceri-si-a-mediului-academic/