Social-Juridic

URZEALA TRONURILOR – SEZONUL 6

Urzeala tronurilor

URZEALA TRONURILOR – SEZONUL 6

Urzeala Tronurilor – sezonul 6 a fost confirmat de catre HBO ca se va difuza incepand cu aprilie 2016.

Urzeala Tronurilor sezonul 6 are o mulțime de întrebări fara raspuns – este Jon Snow într-adevăr mort? Este Daenerys un despot in devenire?

Scenele din trailer contin  un dialog nou, care pare a fi un schimb  de replici între Bran Stark, interpretat de Isaac Hempstead Wright, și noul său mentor, Corbul cu trei ochi (acum interpretat de Max von Sydow). “Ne uitam. Ascultăm. Și ne amintim”, “Trecutul este deja scris. Cerneala este uscată. ”

Asa cum va aminititi, Jon Snow a fost ucis după ce a fost înjunghiat de camarazii sai din Rondul de Noapte considerat a fi un “trădător” în timpul bătăliei epice din finalul sezonului cinci.  De atunci, au existat multe dezbateri si comentarii despre cum se va continua povestea serialului.De asemenea, au existat zvonuri in abundenta despre revenirea indragitului personaj, pana cand actorul Kit Harington a fost vazut în Irlanda de Nord, la o filmare, acest fapt confirmand  ipoteza ca acesta încă va lua parte la spectacolul HBO.

“Să spunem doar că Game of Thrones va rămâne o parte din viața mea pentru o vreme. Probabil ca voi avea treizeci de ani atunci cand se va termina”, a afirmat actorul în luna septembrie.
Confirmarea ca Jon Snow va juca in continuare in Urzeala Tronurilor este intarita si de o fotografie promo a serialului.

Urzeala tronurilor
Urzeala tronurilor

Actrita Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), a promis că  acest sezon nu va începe atat de lent ca ultimul, spunând recent: “E doar actiune, actiune, actiune, actiune. Clipă de clipă șocant șocant. Clipă de clipă epic epic. Este mental; e epic “

Nu ramane decat sa asteptam pentru a vedea daca va fi sau nu asa!!!

 

 

HBO