Vremea se strică din nou. Când se întorc ploile

0

După câteva zile cu vreme de vară, urmează ca începând de marți ploile să-și facă apariție în câteva regiuni ale țării.

VREMEA LUNI 

Luni, vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade la Miercurea Ciuc și 28 de grade frecvent in Banat, Oltenia si Muntenia, izolat si 29 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza în zonele montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană. În zonele joase, dimineața, vor mai fi condiții de ceață.

In Bucuresti, zi frumoasă și deosebit de caldă. 10-12 grade dimineata si in jur de 26 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA MARȚI

Marti, in jumătatea de nord a țării, vremea va deveni în general instabilă și se va răci ușor, vor fi înnorări accentuate, averse și descărcări electrice, iar izolat vor fi cantități de apă mai însemnate. În sudul teritoriului, vremea va fi în continuare deosebit de caldă, cerul temporar noros, iar fenomenele specifice instabilității atmosferice se vor semnala pe arii restrânse. Vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări locale în majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 grade la Suceava și 30 de grade la Giurgiu.

Ziua de marti, in Bucuresti, va fi în continuare deosebit de caldă. 11-13 grade dimineata si 28-29 de grade la amiaza. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară, când se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.