ZODII. Cele mai ciudate lucruri despre fiecare zodie

0

Fiecare semn zodiacal poate avea o latură ciudată care va surprinde.

Berbec

În ciuda personalităţii sale, Berbecul poate fi speriat de unele lucruri destul de ciudate. Cu toate că se dă curajos iniţial, apoi tremură într-un colţ de frică. Oamenii pot fi şocaţi să-l vadă cum reacţionează atunci când vede un păianjen.

Taur

Cu toate că i se pun dovezile în faţă, acest nativ nu-şi va recunoaşte greşelile. Încearcă să găsească tot felul de scuze şi de poveşti cât mai elaborate pentru a-şi acoperi urmele. Acest comportament devine ciudat uneori şi, dacă nu recunoaşte la timp, îşi poate pierde prietenii.

Gemeni

Acesta e puternic fizic şi flexibil, dar uneori corpul său pare să fie independent de creier şi să aibă unele mişcări impulsive şi ciudate. Mulţi din grupul lui sunt dansatori sau atleţi, aşa că vor încerca să îi ascundă aceste ieşiri ciudate.

Rac

Acestuia îi place să păstreze suveniruri şi amintiri pentru a-şi reaminti de momentele dragi şi iubirile pierdute, dar exagerează şi are întregi colecţii. Există un punct în care nostalgia devine înfricoşătoare şi foarte ciudată.

Leu

E o persoană afectuoasă în general, dar oamenilor nu le place să fie agasaţi când abia l-au cunoscut. Prietenii lui adevăraţi îl ştiu, dar privitor la alţii ar trebui să fie mai reţinut.

Fecioară

Problema e că ea crede că e absolut normală şi că oricine altcineva are o problemă. Cei apropiaţi încearcă să se supună regulilor ei, dar ea va fi tăiată de pe lista de invitaţi dacă acestora le va fi prea greu să găsească un restaurant care să se potrivească standardelor ei exagerate. Trebuie să înceteze să caute perfecţiunea şi să se bucure de ambianţă.

Balanță

Ea ştie că e diferită şi vrea să fie atipică cel puţin în ceea ce priveşte moda. Trebuie să arunce o privire în oglindă înainte de a se dezlănţui în public.

Scorpion

El e ciudat şi intrigant într-un mod elegant, dar latura lui întunecată poate deveni înfricoşătoare. Să dormi într-un sicriu sau să ai un păianjen numit Maria nu poate nu sunt lucruri străine pentru acesta. Este bine să fii diferit, dar în cazul lui oamenii se întorc foarte repede din calea lui atunci când ajung să vadă aceste lucruri.

Săgetător

El e un iubitor de fantezie şi nu ia în considerare aspectele practice. Acest lucru poate conduce la un haos în casă şi la proiecte făcute de mântuială. E un semnal de alarmă atunci când prietenii lui încetează să îl mai viziteze pentru că nu mai pot intra pe uşa din faţă.

Capricorn

El e meticulos şi foarte bine organizat, şi deşi nu pare superstiţios, el are un mic ritual în tot ce face. Bate în lemn sau aruncă cu sarea peste umăr şi se gândeşte că acest comportament ciudat nu poate face rău. Dar atunci când se află sub presiune, obsesia sa se poate agrava.

sursa:Dcnews

Get real time updates directly on you device, subscribe now.